Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar cep telefonlarından çok fazla anlamıyorum. nokia x3-02 beyazına aşık oldum ama sadece görüntüye aldanarak almak istemiyorum. max 400-450 lira kadar bütçe ayırabilirim. dokunmatik çok fazla sevmiyorum ama yinede önerileriniz varsa buraya yazarmısınız
hocam, androidin bu kadar gündemde ve faal olduğu, symbianın elini eteğini çektiği bir dönemde hiç tavsiye etmiyorum açıkçası. aynı fiyata bir android bulabilirsini. huaweiye bi bakmanızı öneririm.
Benim tlf.da eskidi ....Benimde hoşuma gitmişti x3ün görüntüsü konuşma dışında pek birşeyde yapacağımı zannetmiyorum o yüzden işletim sistemi çokta önemli değil fiyatı düşerse almayı düşünüyorum
ben de bi ara almayı düşündüm. görüntüsü süper bence. ama yorumlara baktığımda bataryasının fazla dayanmadığını söylemişlerdi. vazgeçtim ama hala aklımda belki alırım ama dedikleri gibi symbian klasik nokia işte
ben kullandım. kullanımı güzel ama çabuk bozuluyor. dokunmatiği de kendiside çabuk bozuluyor. sevise gönderdiğimde en çok gelen telefonlardan birisi demişti eleman