Norm Açıkları 2'ye 3'e Katlanacak

Kodla Büyü

neo.99

Site Gezgini
Norm Modülleri bugün okullara yeniden açıldı ve Bilişim Teknolojileri ve Yazılımı dersimizin zorunlu olmasıyla eminim ki ciddi sayıda norm açıkları oluştu. Çalıştığım Güneydoğu da küçük bir ilçede dün itibari ile 1 norm fazlası BT öğretmeni varken, şimdi 2 tane BT öğretmen ihtiyacı oluştu. Artık ülke genelini siz düşünün. İnşallah hem atama bekleyen BT öğretmeni meslektaşlarımız için, hem de görev yapıp yer değiştirme isteyecek olan arkadaşlarımız için bu atama dönemi güzel olacak.

hocam lab ların olup olmaması veya dağıtılması bu norm durumunu etkiler mi sizce.. böyle birşey olabilir mi?

rs.1453' Alıntı:
hocam lab ların olup olmaması veya dağıtılması bu norm durumunu etkiler mi sizce.. böyle birşey olabilir mi?
hocam normla labın hiçbir alakası yok.!!! lab bir ihtiyaçtır ve giderilir. merak etmeyin er ya da geç. 3 sene beklemiş biri olarak söylüyorum bunları :)

rs.1453' Alıntı:

Yok hocam hiç bir şekilde etkilemiyor. Artık bütün 5. ve 6. sınıflara 2 saat zorunlu BT dersi okutulacak. Labaratuvar olsun ya da olmasın.

transistor' Alıntı:
okullara norm güncellemesi ile ilgili illerden resmi yazı gitmesi lazım ,haberi yok çoğunun.

Hocam ilçelere kadar yazılı ya da sözlü olarak direktif geldi aslında ama bazı illerde ya da ilçelerde ilgisiz kalınmış olabilir. Yanlış değilsem 30 Mayıs mesai bitimine kadar okulların norm kadro bilgilerini güncellemeleri lazım. İnş aksatan olmaz.

bizim okul yeni güncellemeleri yapmış, birkaçgün önce kontenjan meb de norm 2 görünüyordu şu an baktım norm 3 görünüyor, gülesim geliyor inanmıyorum 60 saat ders görünüyor...

Ekli dosyalar

• norm.jpg
    norm.jpg
    138.9 KB · Görüntüleme: 1,234
hastasıyız dede' Alıntı:
bizim okul yeni güncellemeleri yapmış, birkaçgün önce kontenjan meb de norm 2 görünüyordu şu an baktım norm 3 görünüyor, gülesim geliyor inanmıyorum 60 saat ders görünüyor...

Ankara'nın bağları da büklüm büklüm yolları :mrgreen:

uyelik269 nickli arkdaşın verdiği habere göre sabah 550 lerde olan ihtiyaç bt öğretmeni sayısı 16:30 itibari ile 2875 olmuştur.

mehmettuna68' Alıntı:
uyelik269 nickli arkdaşın verdiği habere göre sabah 550 lerde olan ihtiyaç olan bt öğretmeni sayısı 16:30 itibari ile 2875 olmuştur.

"Küçük dokunuşlar büyük mutluluklar" bu olsa gerek :)

O zaman "Her Okula Bilişim Teknolojileri Öğretmeni" :D

il dışı atamalarda inşallah açılan yeni normlarla bütün arkadaşlar istedikleri yerlere giderler..

mehmettuna68' Alıntı:
uyelik269 nickli arkdaşın verdiği habere göre sabah 550 lerde olan ihtiyaç bt öğretmeni sayısı 16:30 itibari ile 2875 olmuştur.
hocam bu bilgilere nerden ulaşılıyor?

İstanbul'da bugun İlçe MEMlere güncelleme yetkisi verildi ve güncellemeler yapıldı. Eğitim bölgesi normu 5ten 8e çıktı :)

2 gündür ne hale geldik aslında bizim olanı bize geri verdiler fakat şu halimize bakın ki daha yolun basındayken bıle bızı havalara ucurdular.il dışı tayınıne artık daha bi umutla bakıyorum

hocalarım, okul normu hesaplanırken 5 ve 6. sınıfların mı ders saati hesaba katılacak, 7 ve 8 ler seçmeli ya hesaplanır mı nasıl oluyor acaba?

Geri