Norm durumları guncellendi

Kodla Büyü

tqwert

Aktif Üye
Arkadaşlar, norm bilgilendirme kağıdında, 5,6 ve 7. Sınıflarda her subeye 2 saat BT dersi yazılmış. 7. Sınıflarda BT dersi öğrenciler tarafından mi seçiliyör?

Mudur kagit çıkarmış, imzaladık.. Öğrenciler seçmiş olmasa bizim okulda hayatta BT seçilmezdi zaten..

bil_tek&yaz' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla 7. sınıflarda teknoloji tasarım kalktı ve bizim bilişim 2 saat zorunlu oldu.

bilemiyorum da hocam bir yanlışınız olabilir. 7 lerden de kalktıysa tt baya bi ses olurdu sanal ortamda ki böyle bir haber de duymadım şu ana dek.

erfatm' Alıntı:
bil_tek&yaz' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla 7. sınıflarda teknoloji tasarım kalktı ve bizim bilişim 2 saat zorunlu oldu.
Teknoloji tasarım 7. ve 8. sınıflarda var, 2 saat zorunlu. 5. ve 6. sınıflarda yok teknoloji tasarım. Bilişim teknolojileri 2 saat seçmeli.
http://ttkb.meb.gov.tr/www/haftalik-der ... kategori/7 de çizelge var.

linke göre sonuç : 5 ve 6 larda zorunlu 2 saat. 7 ve 8 lerde seçmeli 2 saat.

can61' Alıntı:
erfatm' Alıntı:
bil_tek&yaz' Alıntı:
Teknoloji tasarım 7. ve 8. sınıflarda var, 2 saat zorunlu. 5. ve 6. sınıflarda yok teknoloji tasarım. Bilişim teknolojileri 2 saat seçmeli.
http://ttkb.meb.gov.tr/www/haftalik-der ... kategori/7 de çizelge var.

linke göre sonuç : 5 ve 6 larda zorunlu 2 saat. 7 ve 8 lerde seçmeli 2 saat.
Eksik yazmışım hocam. 7 ve 8lerde bilişim teknolojileri ve yazılım 2 saat seçmeli yazacaktım.

Arkadaşlar benim okulumda da müdürümüz ders saatlerini ve okudu.5,6 ve 7. Sınıflarda her subeye 2 saat BT dersi yazılmış şaşırdım tekrar sordum Müdüre evet 7 ler de 2 şer saat dedi.

soloriron' Alıntı:
Arkadaşlar benim okulumda da müdürümüz ders saatlerini ve okudu.5,6 ve 7. Sınıflarda her subeye 2 saat BT dersi yazılmış şaşırdım tekrar sordum Müdüre evet 7 ler de 2 şer saat dedi.
sınıf boyu seçtilerse:)
bilgi notu: bu yıl son defa idare/öğretmenler kurulu tarfından 8. sınıflar için BT dersi seçilebiliecek.

Kalbimin karalığından mıdır, fesatlığımdan mı bilmiyorum, 6. sınıflar 7.sınıf için tercih yaparken BTvY çok az seçmişler. Sınıf rehber ğretmenleriyle alakası var mı diye düşündüm bir an..

arkadaşlar nasıl bir şeydir bu 1 yıl oldu hala dersimizle ilgili 7 lerde seçmeli mi zorunlu mu belli değil bizim okulda dağıtılan seçmeli listesinde bilişim 7 lerde yoktu.Bu konu ne zaman açıklığa kavuşur çok merak ediyorum.

siz 7 leri tartışıyorsunuz. bizim okulda 5. sınıflar yabancı dil ağırlıklı sınıf yapılarak bilişim dersini saf dışı bıraktılar (resim müzik beden eğitimi ile birlikte) okullar birleşti seneye 2 bilişimciyiz bu arada....

arkadaşlar bugün normu hesaplayan müdür yardımcısıyla konuştum.Açtı çizelgeye falan baktı 7 lere yanlışlıkla 2 şer saat yazmış. Hayal kırıklığı oldu benim içinde.

Geri