Norm Fazlaları-Tayin istediniz mi?

Kodla Büyü
Gelen yazıyı tebliğ etmedikleri için benim geçen hafta haberim oldu. Normalde geçen yıllarda istemedim, resen atamadılar. Ama bu aralar ilçe değiştirmem gerektiği için işime geldi ve geçen hafta dilekçemi verdim. Bilginiz olsun, ben başvuru tarihi geçmiştir diye düşünmüştüm ama norm fazlası atamaları için son başvuru tarihi diye bir şey yokmuş. Sonuç en erken 1 ayda belli olur dedi ilçedekiler.

bende istedim ilçe içinde ancak 5 fazla öğretmen 2 açık var bana çıkması zor. il içi istemiycem bakalım ne yapacaklar. resen atayabilir

arkadaşlar bende birşey öğrenmek istiyorum. bulunduğum ilde 17 norm fazlası bilgisayarcıyız. 7 okul açık. benim hizmet puanımda yüksek yani bu 17 kişiden 2 yada 3 kişi vardır önümde. tayin istemesem beni resen atarlarmı. bana sıra gelirmi ?

zuhall' Alıntı:
arkadaşlar bende birşey öğrenmek istiyorum. bulunduğum ilde 17 norm fazlası bilgisayarcıyız. 7 okul açık. benim hizmet puanımda yüksek yani bu 17 kişiden 2 yada 3 kişi vardır önümde. tayin istemesem beni resen atarlarmı. bana sıra gelirmi ?
Yok hocam size sıra gelene kadaaarrr... Zaten o kadar açık okul olsa kimse norm fazlası olmazdı :)

Geri