Arkadaşlar okulumda 6 saat dersim var ve başka bir okulda misafir olduğumuzdan dolayı formatör görevlendirmesi de yapılmadı. Ama yine bütün işler bana kaldı tabi.Norm fazlasıyım ve ders programıma göre 3 gün okuldayım.Müdürüm iki gün görevlendirme olursa diye boş bırakmıştı.Bugün bana norm fazlası olduğum için yine formatör gibi çalışmaya devam etmem gerektiğini her gün 9-3 okula gitmem gerektiğini söyledi.Ben de benim bildiğim kadarıyla 15 saate kadar durdurabileceğini söyledim ki daha önce de kendisine idari görevlerde yardımcı olmak istediğimi varsa bir iş vermesini söylemiştim. Benim bu sözümün arkasından gerekirse resmi yazı çıkaracağını bakanlık müfettişini çağıracağını falan söyledi.Baya coştu anlayacağınız.Ben alttan aldıkça adam resmen ben öyle diyorum yapacaksın dedi.Emredersiniz komutanım dememi bekliyor heralde. Hesaplayınca haftada toplam 28 saat okulda bulunmam gerekiyor ve bana gel burda otur gazete oku diyo.Bu mantıklı mı sizce diyorum bunun yerine bana gereken işleri verseniz ben de 15 saate kadar görevimi yapsam boş boş da oturmamış olsam diyorum olmaz diyor.Neymiş derse girmekle boş durmak bir değilmiş.15 saate kadar maaş karşılığı derse girenler için geçerliymiş.Derse girilmiyorsa 30 saate kadar tutabilirmiş.
Şimdi ben yanlış mı biliyorum arkadaşlar.Müdür bizi kaç saat tutabilir okulda ve bunun bir dayanağı var mı?Varsa lütfen nerede geçtiğini söyler misiniz aradım ama bulamadım net bir ifade. Benim okuduklarıma göre norm falası öğretmene branşı dışında başka görev verilemez diyor ama okulda ne kadar duracağı konusunda bir yazı bulamadım. Lütfen biri yardım etsin. O üslubu görseydiniz sinirden ellerim uyuştu.
Şimdi ben yanlış mı biliyorum arkadaşlar.Müdür bizi kaç saat tutabilir okulda ve bunun bir dayanağı var mı?Varsa lütfen nerede geçtiğini söyler misiniz aradım ama bulamadım net bir ifade. Benim okuduklarıma göre norm falası öğretmene branşı dışında başka görev verilemez diyor ama okulda ne kadar duracağı konusunda bir yazı bulamadım. Lütfen biri yardım etsin. O üslubu görseydiniz sinirden ellerim uyuştu.