norm fazlası öğretmen teknik liselere atanır mı

Kodla Büyü

realforever

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar malumunuz her bilgisayar öğretmeni olarak bende norm fazlasıyım ve tercih yapmamız isteniyor.açık olan okullara baktığımızda teknik liseler ile çok programlı liselerde var.il milli eğitim müdürlüğünün atama bölümünü aradım tercih edebilirmiyiz diye.bana talim terbiye ne demişse o olur dedi.bu talim terbiyenin norm fazlası ataması ile ilgili bir kararı var mı.Daha önce başına böle bir olay gelen arkadaşımız varsa aydınlatabılir mi

Bende yarın mıllı eğitim müdürlüğüne gidecem hatay atıoyorsa siz neden atamıyorsunuz diyecem.Acaba tatlim terbiyenin böle bir kararı var mı öle bir kararı varsa elimizde koz olur

gökhan hocam bende seni arayacaktım.yarın kaçta müsaitsin beraber gidelim konuşalım.valla strese girdim.böle giderse tercih yapmayacam ya istedikleri yere atasınlar.ha tercih yapmışım ha resen atanmışım.diğer arkadaşalrada söyleyelimde yarın uygun saatte mılli eğitime gidelim

Ben atandım.Buradaki arkadaşalar ideal olan, herşeyin mükemmel olduğu bir dünyada yaşadıklarını sanıyorlar.Ya kardeşim bulunduğun yerde bir bilişimci norm fazlasıysa ve nerede olursa olsun bir bilişimciye ihtiyaç varsa ona göre atama yapılır.Yani norm fazlası olan norm fazlası olarak beklesin o okuldaki öğrencilerde boş boş gezsin.İstenilen durum bu değilse ki olmayacaktır böyle atamalar yapılıyor.Bende böte mezunuyum ve norm durumundan meslek lisesine atandım.
Bu Meb politikasında Sınıf Öğretmenini bilgisayar öğretmeni olarak atayan bir zihniyet varken gelipte yok atanamazsın vs şeyler yazmak bana abes geliyor...

hocam mebin yayınladığı genelge gereği ( bir branşta norm fazlası var olan ilde o branşta ücretli öğretmen görevlendirmesi yapılaamaz) du duruma göre bizim branş ayrımı olmadığını göre il memler buna göre atama yapabilir. 80 sayılı karar aranır demiyor bu genelgede. o yüzden il memler karar alıp atama yapabilir. hatay doğrusunu yapmış. bırakın bu tef böte ayrımını artık herkes derse girebileceğini düşündüğü yerde derse girsin. zaten yapamayacağını düşünen gitmiyor meslek lisesine

hocam şu ana kadar norm fazlası olup meslek lisesini yazan ve atanamayan var mı ben bilmiyorum. ama atayan iller ve atanan birçok kişi mevcut. norm fazlası atamalarında gireceği dersler göz önüne alınıyor galiba bötelilerin de gireceği dersler de meslek lisesindeki dersler mevcut ama mebbis üzerinden atama yapılmıyor. bu elle olduğu için atama oluyor. bravehard2010 hocamın dediği gibi herşeyin mükemmel olduğu bir meb yok karşımızda bunu hepimiz yaşayarak çok iyi biliyoruz.

hocam bazı mebler talim terbiye kararına aykırı atama yapıyor keza ildeki yada ilçedeki memurlarda mükemmel değil velakin bir şikayet yani dilekçe yazılması durumunda o mükemmel olmayan meb sizi meslek lisesinden kesinlikle alır..Devletin resmi dili yazıdır hali hazırda kesin bir dille 80 sayılı karar atanamaz derken gelipde burda ben atandım bişi olmaz diyen arkadaşlar durumunuz için mebe bir dilekçe verin ve sonucunu bekleyin bakın neler oluyor....

Peki TEF mezunuyuz, Norm fazlası atamalarında bir okul yazdık ve ilkokul veya ortaokuldan meslek lisesine gittik. Mebbis üzerinden değil de dilekçe ile başvuru yapılmıştır diye itiraz etsek eski okulumuza geri dönebilir miyiz acaba?

bu arada bir duyumuma göre siyasetin içinde olan bir idareciden il müdürleri toplantısında dinçer norm fazlası atamalarında fırçalamış siz benim emirlerimi niye yerine getirmiyorsunuz diye il müdürlerini
o yüzden hatay da olduğu gibi bizim gibi tongaya düşmeyin
bizde yapılmayacak dendi ona güvendik şimdi salladılar bizi suriye sınırına

Geri