Arkadaşlar norm fazlası öğretmen ders saati 0 (sıfır) olursa zorunlu olarak tercih etme zorunluluğu var mı yoksa resen zorunlu olarak ataması yapılır mı
Benim dersinde 0 ama okulumdayım ve BT rehber öğretmeniyim. İlde 23 BT öğretmeni depoda. İl MEM'e çekilsem ne olacak ki?Sıfır ders varsa orada kalmanın mantığı nedir zaten?
Demek istediğim dersleri kaldırdılar şimdi ne yapacaklarını bilemiyorlar hocam. Önce atayıp sonra sıfıra çekiyorlar. Depoda öğretmen oluyor sonra. Seneye almanca da aynı olacak. Daha doğrusu İngilizce dışındaki yabancı diller.Benim dersinde 0 ama okulumdayım ve BT rehber öğretmeniyim. İlde 23 BT öğretmeni depoda. İl MEM'e çekilsem ne olacak ki?
Hocam ilinizde eğer resen atama varsa tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz. Başka okula gitmek istemiyorsanız. Ama boş okul yok sanırım öyle mi anladım. Gerçekten bütün derslerimizi elimizden aldılar ne yapacakları belli değil pes! Harika bir planlama.Arkadaşlar norm fazlası öğretmen ders saati 0 (sıfır) olursa zorunlu olarak tercih etme zorunluluğu var mı yoksa resen zorunlu olarak ataması yapılır mı
Hocam eline sağlık.bilişim teknolojileri öğretmenlerinin norm fazlası muhabbetini sonlandırmanın tek yolu her dönem yapılan btrehber görevlendirmesinin artık adının koyulması gerekir
BTREHBER öğretmen kadrosu ihdas edilmeli herkes buraya geçirilmelidir.
zaten normal rehber öğretmenlerde yazın ek ders almıyor diğer öğretmenlerde almıyor görevlendirme btrehber öğretmenide almıyor yani btrehber kadrosuna geçmek geçirilmek herkes için faydalı ve yararlı geçirilmesi devleti zaten çok büyük bir yükten kurtaracak her dönem yazışmalar dilekçeler üst yazılar tebli tebellüğler sadece hazırlanan kağıtlar için harcanan toner elektrik masrafı kağıtlar geldisi gittisi gecikmesi ile kamunun uğradığı zararlar cabası yani bu iş hem bakanlığa hem devlete hem bize yarar gibi.
böylelikle bir sürü yerde kadroda açılır yerinden memnun olmayanlarda okulunu değiştirir yıllardır norm olmadığı için çakılı kalan arkadaşlar gibi