Norm Fazlası öğretmenlere Müjde?

Kodla Büyü
bu yazı dün çıkmış olsaydı kesinlikle tercih yapmazdım. allah bunları kahretsin illa birkaç kişinin canını yakacaklar sonra düzeltecekler.

hastasıyız dede' Alıntı:
bu yazı dün çıkmış olsaydı kesinlikle tercih yapmazdım. allah bunları kahretsin illa birkaç kişinin canını yakacaklar sonra düzeltecekler.
Hocam çıkan bir yazı yok sadece görüşülmüş bakanlık yetkilileri raporlayacaklarını söylemişler ötesi yok yani.

o raporlama bi bitmiyo hocam 4ıllık öğretmenlik hayatım yada seyyar mı desem bilemiyorum da ilçede başka okul kalmadı ilde de gözükmüyo başka illeredede yok yurt dışına atasınlar beni norm fazlasından :x

hasari' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
Hocam çıkan bir yazı yok sadece görüşülmüş bakanlık yetkilileri raporlayacaklarını söylemişler ötesi yok yani.
hocam bakanlık yetkilileri ve il mem ler toplantıda böyle bir görüş belirtmişse ve rapor ederse gerisi kesinlikle gelir.

inşallah illere bu konu hakkında söylem gider ve bu resen sıkıntısından kurtuluruz.

eşimde tercih yapmamıştı ama bu gün kararnamesi geldi. resen merkeze 26 km uzaklıktaki bir ilçeye atanmış.

hastasıyız dede' Alıntı:
hasari' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
hocam bakanlık yetkilileri ve il mem ler toplantıda böyle bir görüş belirtmişse ve rapor ederse gerisi kesinlikle gelir.
Çok umutlanma derim.

bizim tek çaremiz haklarımızı mahkeme yolu ile almamız. şimdi herkes bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında ama bir gün herkes bu sorunu yaşayacak. uyumaya devam et ey zümrem.

biz eşimle haklarımızı mahkeme ile alacağız.

hasari' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
hasari' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
Çok umutlanma derim.
ben zaten dün tercih yapmıştım

Geri