Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün Kırşehir milli eğitime sorduk atamalarda önce norm fazlaları var hocam. 14 Haziran da ilişik kesilecek, sonra geçtiğimiz okulda norm fazlası isek tercih yapabileceğiz. Benim okulumda ilkokul oldu. Diğer okulda norm fazlası olacağım.
Bende şuanda norm fazlasıyım 2011 yılında Teknoloji tasarım olarak atandım tekrar bilgisayara alan değişikliğinden geçmek istiyorum norm fazlası olarak tercih yapmış ve okulumu değiştirmiş olmam bir sıkıntı teşkil eder mi? Alan değişikliği açılırsa tercih yapabilirmiyim?
Hocam norm fazlası atamalar bir kaç aşamada yapılıyor. bulunduğunuz ilçede tercih etmezsiniz, açık kalırsa ikinci aşamada diğer ilçeleri isteyebilirsiniz. iyi günler
Ben bundan önceki norm fazlası atamada tercih yapmadım. tef mezunuyum. liseye geçmek istemedim. benim yerime ikinci aşamada başka bir ilçeden bir öğretmen geldi.şimdi de aynı olur sanırım.