Norm fazlası atamalar 17 Haziran da başlıyor...

Kodla Büyü

sibeleren

Site Gezgini
Okul değişikliği nedeniyle norm fazlasına çıkacak öğretmenlere norm fazlası atama 17 Haziran da başlıyor.

Dün Kırşehir milli eğitime sorduk atamalarda önce norm fazlaları var hocam. 14 Haziran da ilişik kesilecek, sonra geçtiğimiz okulda norm fazlası isek tercih yapabileceğiz. Benim okulumda ilkokul oldu. Diğer okulda norm fazlası olacağım.

Bende şuanda norm fazlasıyım 2011 yılında Teknoloji tasarım olarak atandım tekrar bilgisayara alan değişikliğinden geçmek istiyorum norm fazlası olarak tercih yapmış ve okulumu değiştirmiş olmam bir sıkıntı teşkil eder mi? Alan değişikliği açılırsa tercih yapabilirmiyim?

sadece okul değişikliğinden dolayı norm fazlası olanlar mı yoksa tüm fazlalıklar mı 17 haziranda açılacak bi de her ilde uygulanacak mı?

Arkadaşlar ben şimdi norm fazlasıyım il dışı isteyebilir miyim? Geçen senede norm fazlasıydım ama il dışı tercih yapmıştım?

Hocam norm fazlası atamalar bir kaç aşamada yapılıyor. bulunduğunuz ilçede tercih etmezsiniz, açık kalırsa ikinci aşamada diğer ilçeleri isteyebilirsiniz. iyi günler

Ben bundan önceki norm fazlası atamada tercih yapmadım. tef mezunuyum. liseye geçmek istemedim. benim yerime ikinci aşamada başka bir ilçeden bir öğretmen geldi.şimdi de aynı olur sanırım.

Geri