Norm Fazlası Bilişimciler Akıbetiniz ne oldu?

Kodla Büyü

sguner_23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bir çok ilde norm fazlası arkadaşımız vardı. İllerin büyük çoğunluğu atama sonuçlarını bugün itibariyle açıkladı.Norm fazlası arkadaşlarımız durumunuz ne oldu?
Bulunduğu okulda halen daha norm fazlası olan arkadaşımız var mı?

bulunduğum ilçede norm güncellemeleri yapıldı, tekrar norma girdi ve birkaç arkadaş tekrardan kendi okulunda kaldı. dolayısıyla il içine başvurmadı öğretmenim..

Martta zorunlu olarak başka okula atandım, hazirandaki güncelleme ile orada da norm fazlasıyım.

değerli arkadaşlar yorumları okuduğumda oldukça garipsedim, şifreli konuşmuş herkes
Önce resen atandık, sonra resen atama iptal oldu. ne demek?
Balıkesir de resen atama yaptı hatta bu atamayı tamda 30 mart seçiminden hemen sonra 1 Nisan da yaptı şaka gibiydi ama gerçek ...

Norm fazlası atamalarında istemedim.. İl içinde istedim gelmedi.. 32 saat ders var ve 2 öğretmeniz.. Normlar güncellendi ve 2 olarak girildi.. Sonra sayın Ankara yine normumuzu 1 olarak belirledi.. Birileri bölge normundan kaynaklı diyor.. An itibariyle yine norm fazlasıyım ama çok da mühim değil artık.. Alıştım sanırım bu belirsizliğe:)

İl milli eğitimde bulunan duyurulara baktım da her il farklı uygulama yapmış bazı il mem ler resen atama olmayacak demiş bazılar resen atama yapmış. İl dışından uzak bir ilçeye gelen birisi 1 sene sonra norm fazlası seçeneği ile merkez ilçeye gelebilmiş.

Bütün iller il içi atamaları gerçekleştirdi.Norm fazlalığıyla ilgili son durum nedir arkadaşlar?

Hocam yönetmelik Norm fazlası atamaları Kasım yada Aralık ayında yapılır diyor.. Siz şimdi nasıl resen atanıyorsunuz ki..?

Geri