Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam sen çok sinir yapmışın. şekeri elinden alınan çocuk gibi. bende bilgisayar öğretmeni değilim 5 yıldır kesintili de olsa formatörlük yaptım aynı zamandada derslerime girdim. yerime bilgisayar öğretmeni gelirsede hiç sorun olmaz . önemli olan asıl alanım . alanımda iyi olduğumu düşünüyorum ders işlemekten zevk alıp bir yandanda bilgisayarlarla uğraşıyorum.
bilgisayar öğretmeni arkadaşlarımız gerçekten zor durumdalar . devlet memuru gibi değilde sığıntı gibiler. okulla idareciyle iyi olamyanı müdür seçmeli bilgisayar seçmedi hoop norm fazlasısın . kadro onların hakkı.
bilgisayar öğretmeni bir arkadaşım norm fazlası olduğu için tayin istemek zorunda kaldı. bir hafta sonra görüştüğümüzde gittiği okuldada norm fazlası olduğunu söyledi. o yüzden kadro onların hakkı .
mevzuata yakınım merak etmeyin yakında müdür yardımcısı olarak atanıcambu yazının arkasından norm ile ilgili dzeltme gelecektir zaten akrabam olan ilçe mem müdürüde bilişimcileri diğer norm fazlalarından ayrı tuttuklarını bizim durumumuz netleşinceye kadar resen atama olmayacagını söylemişti yakın bir zamanda .bugünkü yazıdan sonra ne kadar doğru söylediğini anladım