Norm fazlası değil mişim

Kodla Büyü

ozlem22

Süper Üye
Süper Üye
cuma günü müdür beni aradı norm fazlasısın dedi ya da olabilirsin dedi hatırlamıyorum o şok anıyla, 2 gün yas tuttum napıcam diye..8 saat ders, 7lerin seçmelilerini unuttum ekletmedim vs. şu an norm fazlası görünmüyorum kontenjan.meb'de. eylül güncellemelerinde ne olucağı belli olmaz diyor şimdi istersen mağdur olma diye il içi tayin iste dedi. 2012 eylülde geldim bu kuruma yani 2 yıl oldu, tayin hakkım yok diye biliyorum ben yanlış mıyım? :/

yok hocam tayin isteyemezsiniz 3 yıl dolmadan, bende norm fazlasıydım bu durumu yaşamayan yoktur herhalde aramızda, bir gün herkes fenerli olacak gibi ''bir gün her BT öğretmeni norm fazlası olur'' slogan gibi oldu valla:) bizim durum böyle maalesef :(

en azından şimdi norm fazlası değilim ama eylülde yine olabilirim sallantıda yani. neyse en azından il içi tayin hakkım yok, olsaydı eğer tayin istesem mi istemesem mi diye kararsızlıktan gebericektim. böylesi daha iyi oldu. eylül ola hayrola:)

Sayılıyor tabii ki benim aptalligima geldi öğretmenler seçmelileri sectirirken öğrencilerine ben sallamadim listeye.benim ders yazildi mi yazilmadi mi bakmadım.daha dogrusu 7lerde secmeseler de ders olucak sandim.neyse iste 10-12 dersim olacağına 8 saat dersim var suan. Eylulde secmelilerde tekrar degisiklik yaptirirlarsa belki duzelir durum bilemiyorum

valla ne normu düzenlerken bana sordular, ne yanlarına çağırıp normun 10dan 8e düştü dediler, normların yazılı olduğu çizelgeyi de öğretmenler odasına gelip ortalık yere koymuşlar imzalayalım diye, ben görmedim imzalamadım da, norm tehlikesini yaşayabileceğimle ilgili bi uyarı bile almadım idarecilerden, halbuki norm fazlasına çıkan fen ve ingilizce öğretmeni için seçmeli ders açıp ders saatlerini filan arttırdılar..ben de aklım havalarda geziyormuşum en azından bi uyarsalardı 8 saate düştüğümü görürdüm, 7lerdeki seçmeli sorunu da çözülürdü. tabii ki ben suçluyum, kendi dersimle ilgili başıma gelen bu durumdan öncelikle ben sorumluyum belki de dediğiniz gibi uyanık! biri değilim..olucakla öleceğin önüne geçilmiyor malesef. eylülde norm fazlası olursam da bakarım artık başımın çaresine.

Bende 10 saat ders ile norm fazlası oldum.bölge normuna takılmışım.aynı zamanda da fatih projesi rehber öğretmeniyim.bu nasıl bir saçmalık.ben başka okula gitsem oradada norm fazlası olmayacakmıyım.?yada benim yerime gelen öğretmen norm fazlası olmayacakmı.?her okulda bir bilgisayar öğretmeni deniliyor.1 öğretmenle norm fazlası olunuyor.bu nasıl iş anlamadım.her sene aynı sıkıntı.norm fazlası oluyorum.başka okula tayin istiyorum.gittiğim okulda gene norm fazlası oluyorum malesef.bilişim teknolojisi öğretmenlerini ne zaman norm dışı bırakacaklar acaba.??? Bu durumda ne yapmamız gerekiyor.???

ben şimdi norm fazlası değilim ama eylülde bölge normuna takılıp norm fazlası olucam gibi..boş okul da kalmadı artık, korkuyorum başka ilçeye filan gitmekten:((

bizimkide şimdi tel açtı , norm fazlasısın amatayin isteme ders seçeriz vs... arkadaş aklın nerdeydi şimdiye kadar

Geri