hocam telaş yapma herkes senin durumunda sayılırmekrel' Alıntı:norm güncellemesi yapmıştık ama şimdi norm fazlası görünüyorum ders saatim 3 saat görünüyor.. ama BTR olarak görevlendirmem yapıldı 25 ocak tarihine kadar.. acaba başka okula görevlendirmem olur mu kendi okulumda kalmak istesem sorun çıkar mı??
bende norm fazlasıyım. 8 saat dersim var. dediğiniz gibi hayırlısı deyip bekliyoruz.mekrel' Alıntı:o zaman hayırlısı olsun deyip bekleyecez..
umus1979' Alıntı:bende norm fazlasıyım. 8 saat dersim var. dediğiniz gibi hayırlısı deyip bekliyoruz.mekrel' Alıntı:o zaman hayırlısı olsun deyip bekleyecez..
denemeuye' Alıntı:umus1979' Alıntı:bende norm fazlasıyım. 8 saat dersim var. dediğiniz gibi hayırlısı deyip bekliyoruz.mekrel' Alıntı:o zaman hayırlısı olsun deyip bekleyecez..
6 saatin üzerinde olunca yine de mi norm fazlası gösteriyorlar. mesela 4-5 saat ders olsa bile müdür normu sürekli 1 olarak güncellese norm fazlası olmaktan kurtulabiliyor muyuz , yani olay müdürün insiyatifinde mi acaba :shock:
achillus' Alıntı:müdürün insiyatifinde değil müdür norma 1 de yazssa ankaradan onay verilirken bölge normuna bakılıp değiştiriliyor.Ben 12 saat le norm fazlasıyım bölge normuna bakılıyor.Mesela bizim bölgeye 3 norm verilmiş diyelim 5 okul var ve 5 okuldaki bt öğretmenlerinden hangi 2 si en az derse giriyosa norm fazlası oluyor
umarım anlatabilmişimdir.
Ben kafamı hiç takmıyorum beni gönderecekleri bir okul olmadığı için :+1:
gzegen' Alıntı:bizde 30 bolge normu var 28 bolge mevcutu yani 2 mevcut bos ama ben yinede fazlayim
brk123' Alıntı:hocam. eğer okulunuzda bir bt lab varsa, hiç dersiniz olmasa dahi norm fazlası olmazsınız. bununla ilgili forumda daha önce açılmış başlıkları bir tarayın isterseniz. yönetmeliğin bir maddesinde bt öğretmenlerin norm durumu daha sonra görüşülecektir. bt lab varsa norm fazlası göstermeyin diye bir madde vardı. tabi eğer değişmediyse. iyi günler. iyi çalışmlar ...