Norm fazlası istege göre mi olur bilgisi olan

Kodla Büyü

bilisim5587

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar şimdi şöyle bir durum var. Okul müdürü kendine yakın görüşlerde kişileri etrafnda toparlamak ve her dediğini yaptırabileceği kişileri yanında istiyor. Bize gecen hafta şöyle bir soru sordu. Aranızda ben bu okulda çalışmak istemiyorm gitmek istiyorum diyen var mı. Eger varsa soylesin onu norm fazlası yapayım. Tabiki kimse ses çıkarmadı. Bu hafta ise beni ve zümremi ders sayısını sube sayısını azaltarak norm fazlası yaptığını söyledi.
Bu acık bir tehdit peki sizce bir müdürün boyle bir hakkı var mıdır kafasına göre sube sayısını azaltıp artırabilir mi
şu an okulumuza il dısından gelen kişi sayısını yada bölümünü öğrenebilir miyiz
Tesekkurler

Keyfi olarak yaptığını ikinizin olduğu bir yerde söyledi ise direkt bir üst kuruma yazılı iki ayrı dilekçe ile şikayet edebilirsiniz. Sendikanız varsa sendikanın da desteğini alın.

peki arkadaşlar norm fzlası olan öğretmen okulunda kaç yıl kalabiliyor ve ikinci soru eşi merkezde olan bir öğretmen il içine norm fazlası olarak gönderilebiliyormu yazısı varmı

maslan123' Alıntı:
peki arkadaşlar norm fzlası olan öğretmen okulunda kaç yıl kalabiliyor ve ikinci soru eşi merkezde olan bir öğretmen il içine norm fazlası olarak gönderilebiliyormu yazısı varmı
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından re'sen atama yapılmadığı sürece norm fazlası olarak süresiz çalışabilirsiniz.. Bizim okulda biz norm fazlası olduk 7 öğretmen.. 6 kişi olarak tayin istedik gittik lakin bir arkadaş aile bütünlüğünden yana dilekçe verdi ve tayin istemedi.. Hala eski okulumda çalışıyor..

Geri