Norm fazlası kaç yıl okulunda kalabilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zet

Aktif Üye
Okulumuzda norm fazlası olursak kaç yıl kendi isteğimizle okulumuzda kalırız?

Ben de 2 diye duymuştum. Ama kesin bilmiyorum. Daha yeni atandın ne zaman norm fazlası oldun :?

Arkadaşlar 2 yıl olayı eskilerde kaldı, geçici bir madde vardı eskiden ama artık yok malesef.

the_korsan' Alıntı:
Arkadaşlar 2 yıl olayı eskilerde kaldı, geçici bir madde vardı eskiden ama artık yok malesef.
bugün bu 2 yıldan dolayı çok aradım yönetmelikleri ama herşey valilikçe belirleniyor ve ciddi anlamda boş kalırsa okullar hiç düşünmeden gönderir valilik

alfa-turk' Alıntı:
zet' Alıntı:
easytr' Alıntı:
bununla ilgili yönetmelik var mı bildiğiniz
benim bildiğim var hocam. eski yönetmelik. lazımza göndereyim.
şu an için geçerliliği var mı hocam ? ciddi anlamda tercih yapılmazsa valilik gönderirse ortalık karışır o yüzden araştırıyorum.
Eğer ki valilik göndercekse yapmak en mantıklısı

hocam adı üstünde eski yönetmelik. ne geçerliliği olacak? yukarda yeni yönetmeliği verdim. bu da eskisi:
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/24076_0.html madde 35, paragraf 3.
bunun bi geçerliliği yok. ısrarla soruyorsun diye verdim. kimilerinin mevzuattan heberi olmadığı için hala 2 diyorlar. tekrar söylüyorum. herşey valilik insiyatifinde, isterlerse re'sen gönderirler.

alfa-turk' Alıntı:
hocam adı üstünde eski yönetmelik. ne geçerliliği olacak? yukarda yeni yönetmeliği verdim. bu da eskisi:
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/24076_0.html madde 35, paragraf 3.
bunun bi geçerliliği yok. ısrarla soruyorsun diye verdim. kimilerinin mevzuattan heberi olmadığı için hala 2 diyorlar. tekrar söylüyorum. herşey valilik insiyatifinde, isterlerse re'sen gönderirler.
hemen bakıyorum hocam ....
Aynı zamanda ilginiz için çok teşekkürler .

kimileri hala 2 diyerek yanıltıyor hocam
NORM FAZLASI ÖĞRETMENLERİ BEKLETME DURUMU KALDIRILMIŞTIR................................

Geri