Norm Fazlası Konya Resen Atama İptal için Yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofk24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ofk24

Aktif Üye
Arkadaşlar geçen yıl norm fazlası durumuna düştüğüm için resen atama ile görev yerim değişti bu sene yine resen atama ile görev yerim değişecek fakat iptal ettirmek istiyorum. Geçen yılda norm fazlası durumuna düştüğüm için yeni görev yerimin 2 yıl ben istemedikçe değiştirilemeyeceği gibi birşey dediler varmı bilgisi olan...

2 yıl söylemi ve bu yönde bilgi öğretmen için bir önceki norm yönetmeliğinden kalan bir alışkanlık yıllarca öyleydi ama sizi resen atadıkları 2011 yılında değişien yönetmeliğe bakarsanız öyle bir durum olmadığını görürsünüz yani bu sene a okuluna seneye be okuluna gidebilirsiniz,
yanlız takvimi biraz daha sallayabilirseniz dilekçelerle oyalayabilirseniz norm fazlası atamalar ekim - mart arasında yapılır diye hatırlıyorum martı geçirtebilirseniz bir sonraki eylüle kadar allah kerim.
Bu arada norm fazlası gideceğiniz okul belli olunca orada fiilen norm oluşturacak ders olmadığını tespit eder ve orada da norm fazlası olacğaınızı dilekçeyle ilçe/il milli eğitime bildirirseniz gittiğiniz yerde de norm fazlası olacağınız için bundan faydalanıp kalma ihtimaliniz var

Geri