enigmawall
Aktif Üye
Arkadaslar norm fazlasıyım. Hergün okula gidip geliyorum, mesai saatlerinin bitimine kadar bekliyorum. sizlerde durum nedir??
Mellifica' Alıntı:norm fazlası öğretmen sanki okulun kadrolu öğretmeni değilmiş gibi bi algı var bazı öğretmenlerde. sizinki de o saçma algıdan çıkma bi davranış olmuş hocam. eğer formatör değilseniz kimse sizi o kadar saat okulda tutamaz. ha hiç dersiniz olmazsa, idari görev verilir ama onun da belli bi saati vardır.
enigmawall' Alıntı:Arkadaslar norm fazlasıyım. Hergün okula gidip geliyorum, mesai saatlerinin bitimine kadar bekliyorum. sizlerde durum nedir??
hocam hiç ders yok, tamam durmayayım ama bunun resmi bir yönetmeliği filan yok mudur??thyke' Alıntı:Hocam formatör değilsen durma tüm gün okulda. Zaten maaş karşılığı 15 saat okulda olmalısın. Arkadaşlar yazmış ama bir de ben yazayım mesela 6 saat dersin varsa kalan 9 saat okulda idari görevli olabilirsin ya da başka bir okulda ders varsa ona görevlendirilirsin. Yoksa niye duruyorsun ki ek ders falan da vermezler.Ben nerdeyse 2 yıldır norm fazlasıyım formatörlük gelene kadar 15 saate kadar okulda duruyorum onun dışında dakika durmam.Bırak onlar düşünsün...