Norm fazlası olduğumu saat 17:20 de öğrendim.

Kodla Büyü

sencal

Aktif Üye
Arkadaşlar slmlar,

İl içi tayinlerin kapanmasına yarım saat kala 17:20 de bana norm fazlası olduğum bilgisi verildi...
Haliyle bende tercihlerimi yapamadım, hatta yapmak için paneli açtım okullara bakarken sistem kapandı.

Ben bu durumda ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ?

Hocam yapabileceğiniz pek birşey yok norm fazlası olayına da fazla takilmayin pek birşey cikmaz

Hocam kusura bakmayın ama hiçbir idare norm fazlası olduğunuzu size söylemez siz il içi açıldığı zaman norm fazlası olup olmadığınızı idareye sormanız gerekiyordu bende hemen il içi açıldığında durumumu sormak için aramıştım maalesef sistem böyle işliyor ve pek bi şey çıkacağını zannetmiyorum fazla kafaya takmayın ama bu gibi konularda her zaman takipçi olun derim

onlyyou23' Alıntı:
Hocam kusura bakmayın ama hiçbir idare norm fazlası olduğunuzu size söylemez siz il içi açıldığı zaman norm fazlası olup olmadığınızı idareye sormanız gerekiyordu bende hemen il içi açıldığında durumumu sormak için aramıştım maalesef sistem böyle işliyor ve pek bi şey çıkacağını zannetmiyorum fazla kafaya takmayın ama bu gibi konularda her zaman takipçi olun derim
ne alaka hocam norm güncellemeleri seminerin son haftası bitti. seminer bitmeden tebliğ edilmesi gerekiyordu imza karşılığı. tabiki her müdür gibi güvenmeyip sizinde sormanız kendi işinizi takip etmelisiniz. ama öncelikle sorumluluk kesinlikle müdürdeydi.

Re: Ynt: Norm fazlası olduğumu saat 17:20 de öğrendim.

onlyyou23' Alıntı:
Hocam yanılıyorsunuz, haziran ayında norm guncellemesi için gelen yazıda personele tebliğ edilmesi gerektiği belirtilmisti

Kafaya taktığım bir şey yok fakat düzeltilemez mi bu durum.

Evet benim daha dikkatli olmam gerekirdi. ve sormalıydım arayıp fakat şunu da belirtmek isterim bu sene norm fazlası olan öğretmenlerin bilgilendirilmesi için okullara mail gitti,bu durumda bunu yapmaları gerekiyordu fakat 17:20 de değil ...

ben bunun arkasında da kasıt ararım ama pozitif kasıt. zorunlu olmadığı için sanki sizin gitmenizi pek istemiyorlar gibi. müdürün seni seviyorsa olabilir bazen çıkar arada duygusal elemanlar. belki yeni idareci düzeninde sizi düşünüyorda olabilir :mrgreen:

Re: Ynt: Norm fazlası olduğumu saat 17:20 de öğrendim.

nosTRa' Alıntı:
onlyyou23' Alıntı:
Hocam yanılıyorsunuz, haziran ayında norm guncellemesi için gelen yazıda personele tebliğ edilmesi gerektiği belirtilmisti

kesinlikle doğru hocam, mecburiydi duyuru yapılması.

faruk8542' Alıntı:
ben bunun arkasında da kasıt ararım ama pozitif kasıt. zorunlu olmadığı için sanki sizin gitmenizi pek istemiyorlar gibi. müdürün seni seviyorsa olabilir bazen çıkar arada duygusal elemanlar. belki yeni idareci düzeninde sizi düşünüyorda olabilir :mrgreen:

bi sever bi sever hocam anlatamam ... :)

sencal' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:

bi sever bi sever hocam anlatamam ... :)
valla her işi yapıyorsan görevin olan çoğu olmayan, telefonlara bakıyorsan yardımcı oluyorsan, resim çekiyorsan, ben bilmiyorum yoo yapamam demiyorsan birde ebs li isen tadından yenmez.. sen sevilmeyecek adam değilsin hani :mrgreen:

Resen yeriniz sene içinde değişse bile bundan sonraki herhangi bir yer değiştirmede tekrar istediğiniz bir okula geçebilirsiniz 3 yıl beklemeden.

Hocam ilgili resmi yazıda 25 Haziran'a kadar ders yükünüzü hesaplayıp size bildirmesi gerekiyordu. Tabi doğal olarak norm durumunuzu da aynı şekilde...
Benzer birim durum benim de başıma geldi. Hatta benimki kafasına göre seçmeli seçip beni norma dahil etmiş, sırf ileride norm fazlasından tayin istemeyim diye-sağolsun sizin idareci gibi beni çok sever-.
Onu da yalan yanlış yapmış; ders seçilse 7 seçilmese 5 saat dersim olacakken norm modülüne 6 saat girmiş. Zaten il içinde tayin isteyip gideceğim için fazla ses çıkarmadım ama yazdım kenara.
Kalırsam yeri gelince kullanırım hiç çekinmeden.

Geri