kontenjan meb ten il veya ilçe şifreleri ile il veya ilçedeki ihtiyaçları görebilirsiniz, birde norm fazlası duyurularında tercih edilebilecek okullar duyurulur, ancak norm tayinlerinde belirli ve kötü okullar açılıyor, yani açık olan okullara bakmanın bir yararı olmayacaktır, okulların bir kısmı ilk atama için, bir kısmı il içi için, birkısmı ildışı için açılır, normlarda ise çok kötü okulları açıyorlar.slm6713' Alıntı:Sonunda diye diye bende norm fazlası oldum))arkadaşlar bulunduğum ilde bilişim teknolojileri alanındaki ihtiyaçları nerden nasıl öğrenebilirm????yardımcı olursanız sevinirimmmm
hastasıyız dede' Alıntı:kontenjan meb ten il veya ilçe şifreleri ile il veya ilçedeki ihtiyaçları görebilirsiniz, birde norm fazlası duyurularında tercih edilebilecek okullar duyurulur, ancak norm tayinlerinde belirli ve kötü okullar açılıyor, yani açık olan okullara bakmanın bir yararı olmayacaktır, okulların bir kısmı ilk atama için, bir kısmı il içi için, birkısmı ildışı için açılır, normlarda ise çok kötü okulları açıyorlar.slm6713' Alıntı:Sonunda diye diye bende norm fazlası oldum))arkadaşlar bulunduğum ilde bilişim teknolojileri alanındaki ihtiyaçları nerden nasıl öğrenebilirm????yardımcı olursanız sevinirimmmm
joomlaci' Alıntı:arkadaşlar ben de norm fazlası oldum.
süreçle ilgili bildiğiniz şeyleri yazabilir misiniz
yani zorla farklı okullara hatta bulunduğum ilçe dışına vs atamam yaplabilir mi
ibrahimozere1' Alıntı:ben de 16 saat derse girmeme rağmen 10 saat olarak yanlış girilmiş ve norm fazlası olmuşum düzelttirme şansım varmıdır acaba
Güncelibrahimozere1' Alıntı:dilekçe vermeyi düşünüyorum acaba il den düzeltebilirler mi
Norm sayısını idare yazmıyormu benim eylül ayındaki güncelleme de 16 saatim vardı normum vardı kasımda 7 ve 8 sınıflardakini idare yazmamış 10 saat yazılmış ve norm fazlası oldum ilçe milli eğitim karışmıyor diye biliyorumslm6713' Alıntı:Arkadaslar sunu soracam acaba 7 ve 8 lerde girdigimiz 1 saat olan bilisim teknolojileri dersi sayisi normunda gozukmuyor.gozukmesi gerekli degil mii
bende gözüküyorslm6713' Alıntı:Arkadaslar sunu soracam acaba 7 ve 8 lerde girdigimiz 1 saat olan bilisim teknolojileri dersi sayisi normunda gozukmuyor.gozukmesi gerekli degil mii
karinca_52' Alıntı:bende gözüküyorslm6713' Alıntı:Arkadaslar sunu soracam acaba 7 ve 8 lerde girdigimiz 1 saat olan bilisim teknolojileri dersi sayisi normunda gozukmuyor.gozukmesi gerekli degil mii
Hocam sendika olmadan dilekçeyi kabul etmiyorlar mıdejavuas' Alıntı:Hocam bu yöneticiler sehven kelimesine çok alışkındır.
Sen müdürüne 'Norm SEHVEN yanlış girilmiştir' dilekçesini yazdır. Sendikiana da bildir. İl merkezde toplanan norm atama kuruluna bildirirler ve sendikandan bu kurula davet edilen kişide takip ederse seni listede görmezden gelirler. Ama sakın ha sakın kim nederse desin evraksız iş yapma. Herşey belgeli olsun. İlde bile dilekçeni sen kaydettir ve kayıt numarasını al.
bilgisayarmax' Alıntı:yer almalı arkadaşım.o dersten sayılmıyor mu.toplamda kaç saat dersin varsa zorunlu seçmeli hepsi yazılır
slm6713' Alıntı:Sonunda diye diye bende norm fazlası oldum))arkadaşlar bulunduğum ilde bilişim teknolojileri alanındaki ihtiyaçları nerden nasıl öğrenebilirm????yardımcı olursanız sevinirimmmm
hocam oradan sadece okulun norm durumlarını görebiliyorum bende oraya grdimdeforumdas' Alıntı:slm6713' Alıntı:Sonunda diye diye bende norm fazlası oldum))arkadaşlar bulunduğum ilde bilişim teknolojileri alanındaki ihtiyaçları nerden nasıl öğrenebilirm????yardımcı olursanız sevinirimmmm
http://kontenjan.meb.gov.tr/
Bizimki, okulun e-okul şifresi ile girilebiliyor.