B big_way Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 705 16 Aralık 2015 #1 Arkadaşlar norm fazlasıyım. İl içinde boş yerler varken il dışına tercih yapabilir miyim? Acil Edit: Birkaç duyum aldım il dışına yapılabilir diye ama şu an öğrendim il dışı olmuyormuş,
Arkadaşlar norm fazlasıyım. İl içinde boş yerler varken il dışına tercih yapabilir miyim? Acil Edit: Birkaç duyum aldım il dışına yapılabilir diye ama şu an öğrendim il dışı olmuyormuş,
P pisagorean Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,286 16 Aralık 2015 #2 big_way' Alıntı: Arkadaşlar norm fazlasıyım. İl içinde boş yerler varken il dışına tercih yapabilir miyim? Acil Genişletmek için tıkla ... Açılan modülde il içi açılıyo hocam. İl dışı açmıyolar. Öncelik bulunduğun ilçede zaten. Ama ilçe dışına da isteyebilrsin ama il dışı açılmaz.
big_way' Alıntı: Arkadaşlar norm fazlasıyım. İl içinde boş yerler varken il dışına tercih yapabilir miyim? Acil Genişletmek için tıkla ... Açılan modülde il içi açılıyo hocam. İl dışı açmıyolar. Öncelik bulunduğun ilçede zaten. Ama ilçe dışına da isteyebilrsin ama il dışı açılmaz.
E eemree Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,340 16 Aralık 2015 #5 olmaz hocam ilinizin köyüne yaparlar yine il dışına çıkarmazlar