mysybl' Alıntı:
murtace' Alıntı:
yine sendika reklamı...
başbakan dan gelecek hayrı da istemiyorum ayrıca....
başka bir fax metni vardı Suriye milli eğitim bakanlığına diye...
gazetelere onu faxlamak daha mantıklı bence...
arkadaşım sendikalı olmak örgütlü olmak ne demek biliyor musun ? neden sendikalı olu nur sendikalı olunca nolur olmayınca nolur. sen muhtemelen şu anda sendikalı da değilsin peki biliyor musun sendikalı değilken hükümetin seçtiği sendikaya maaşından destek veriyorsun, haberin var mı bundan ?
sefa hocam sendikalı değilim siyasi açıdan da keskin hatları olan bir insan değilim şu anda bir sendika arayışındayım ve inanın bt öğretmenleri için yaptığınız gayretten dolayı sizin sendikaya geçmeyi düşünmedim değil.
1- adaylığımın kalktığı günden bu yana sendikalıyım...
2- sorunlarımızın çözümü için sendikam üzerinden yapabileceğim her türlü çalışmayı yapıyorum ama bunun yanında aylardır çözüm önerileri üzerinde tartışmamıza rağmen bir kere bile sendikamın propagandasını yapmadım.
3- Sefa beyin yaptıklarıyla bir sıkıntım yok ama yapılan her şeyin bir tarafına sendikasının adını sıkıştırması beni rahatsız etti, sanki bilişimcilerin sıkıntısı sendikasının tekelindeymiş gibi eyleme diğer sendikaların çağırılması hatta bahsedilmesine bile tahammül göstermedi.
4- başlığa bakın "NORM FAZLASI TÜM ARKADAŞKAR(arkadaşlar) FAX EYLEMİ BAŞLATORUZ(başlatıyoruz)" ... kime sordunuz da başlattınız.. Eleştiriyorum, eleştirince de gördüğüm tepki ortada... sefatetik bey gerçekleri görmemek için çabalıyor. Ankara'da yapılan eylem bir şeye yaramadı bu da hiçbir şeye yaramayacak... Ortak noktaları bulmak gerekiyor. Fikirlerimizin dinlenmesi gerekiyor, 2010 sayımında adı bile geçmeyen bir sendikanın yönetiminde diye bu sorunun, sitenin, forumun, yazılanların ve eleştirilerin moderatörü gibi davranma hakkı yok...
bilginize....