Norm güncellemeleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erdem175
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

erdem175

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar şimdi ben çok programlı anadolu lisesinde 3. bilişim teknoloerijileri öğretmeni olarak ve hizmet puanı en düşük olarak norm fazlasıyım il içi tayin hakkımı da kullanmak istiyorum.Müdürümüz onaylanmadığını söylüyor.Bu onaylandığı zaman ben nereden bilgi alabilirim bu konuda?İl dışı tercih hakkımda olabilir mi?Bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim hocalarım.

Bu konuda güncel yönetmelik hangisidir?İsmi nedir yönetmeliğin bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.

Bakanlık onayladıktan sonra bu bana bir yazı ile bildirilir mi okul müdürlüğünce yoksa ben nerden kesinlikle norm fazlalığımın onaylandığını öğrenirim?

Ekim sonunda norm kadrolar onaylanacak. Eğer norm 2 olursa norm fazlası olursun. Norm fazlası olursan bulunduğun il norm fazlası atama takvimi yayınladığında başvuru yapabilirsin. Tahminen Kasım ayı içinde.
Norm fazlası olduğunu, ders yükünü, alanın normunu okul yönetimi sana bildirmeli. Ancak bunu yapan olmuyor hiç. Sen kendin sormalısın.

Müdür beye söyledim zaten bugün konuştum hatta.Bana sonucunu bilgilendirirseniz sevinirim şeklinde o da biz seni bilgilendiririz dedi.Sağolun hocam ilgilenip cevap yazdığınız için.

erdem175' Alıntı:
Bakanlık onayladıktan sonra bu bana bir yazı ile bildirilir mi okul müdürlüğünce yoksa ben nerden kesinlikle norm fazlalığımın onaylandığını öğrenirim?
Norm fazlası olduğunuz zaman okul idaresinin resmi yazıyla bunu size tebliğ etmesi gerekiyor. Norm fazlası atamalarıda Mart ayı içerisinde yapılır.

erdem175' Alıntı:
Müdür beye söyledim zaten bugün konuştum hatta.Bana sonucunu bilgilendirirseniz sevinirim şeklinde o da biz seni bilgilendiririz dedi.Sağolun hocam ilgilenip cevap yazdığınız için.
Müdürün dün norm bilgilerini girdi mebbise. Girdiği bilgiler muhtemelen bir değişiklik olmadan 1 ay sonra kesinlik kazanmış olacak.Yani senin norm fazlası olup olmadığını biliyor zaten.

Geri