Norm hesabı doğru mu ?

Kodla Büyü

fatisah

Aktif Üye
Arkadaşlar kontenjan.meb de yeni gördüm 30 saat derse 2 norm verilmiş ,
Ekran görüntüsünü ekledim.

Normalde 31 saat ve üstü olursa 2. norm açılıyor diye biliyorum.
Değişen bir madde mi var yönetmelikte?

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    23.1 KB · Görüntüleme: 632
meslek lisesi veya diğer ortaoku lise normları farklıdır 21 saate 1 norm verilir fakat birde bölge normları vardır okulunuz bölge okulu ise 30 saatede 1 norm olur 25 saatede norm olur yönetmelik geçerli ama bölge normları işliyor daha önceki okulumda bölge normu 27 saati ben norm fazlası konumuna düştüm mesela ama birşey olmadı yönetmeliği okumak lazım

Ortaokul ve meslek lisesi olmayan liseler için soruyorum . Kimi okullar 6 saate 1 norm, kimi okullar 4 saate 1 norm kimi okullar 8 saate bir norm şeklinde kaç şube varsa o şubelerde seçilmiş gösterip norm belirlemiş. Kimi okulda da 4 saate 0 norm arkadaş norm fazlası olmuş. Bunlar açıklayabilir misiniz nasıl böyle oluyor?

arkadaşlar acaba gözden kaçan bir madde mi var diye değişen yönetmeliği de okudum, , bu durumu açıklayacak hiçbir şey bulamadım.
Kurum netten gönderilen yazıyla ilçedeki tüm okulların normlarını gördüm ihtiyacı ya da fazlası olan herhangi bir okul yok.
Ayrıca bilişim dersi bizden daha çok olan okullar var.

Bilen birisi bir açıklama yazarsa çok sevinirim.

Geçen yıl 36 saat ders için 2 norm vardı. Biz de 2 kişiydik. Diğer arkadaş okul değiştirdi.
Şimdi 34 saate 1 norm vermişler ve ben tek kaldım. Daha garibi de bu...

Geri