Norm ile ilgili önemli bir soru?

Kodla Büyü

yusufcuk51

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Screenshot.webp

burdaki maddelere göre bir eğitim bölgesinde 4 köy okulu varsa.A,B,C,D olmak üzere
ders saatleri A=8 B=8 C=7 ve D=4 ise burada kaç norm kadro olur ve hangi okullara verilir?

Eğitim bölgesinde 21 saati geçtiginde norm 2 olur ve diğer yerlere görevlendirilir. Sizin verdiğiniz örnege göre norm 2 olur.
hocam bize tek norm verildi A okuluna ben B okulunda olmama rağmen norm fazlası oldum :( hatta tek normun, ders sayısı eşit ve benim hizmet puanımın yüksek olduğu halde neden A'ya verildiğini sorduğumda öğrenci sayısına göre yapıldı dediler A köyünün öğrenci sayısı çok az bir farkla fazladır belki de

Son düzenleme:
Hocam siz bölge normunda oluyorsunuz. Norm fazlası olmadınız. Sadece norm diger okulda görünüyor. Size bir sıkıntı yaratmaması lazım. Sizin yaşadığınız problem ne hocam?

Hocam siz bölge normunda oluyorsunuz. Norm fazlası olmadınız. Sadece norm diger okulda görünüyor. Size bir sıkıntı yaratmaması lazım. Sizin yaşadığınız problem ne hocam?
problem şu hocam hem norm fazlası oldum hemde D okulundaki 4 saatlik derse beni görevlendirdiler bana sormadan ve puanım en yüksek olduğu halde

Bölgede ki ders saati 21e bölünür, çıkan sonuç odersin bölge normudur, siizn ki 27 saat ve bölge normu 1, A okuluna verilir, 21e bölümde kalan 15 olsaydı bir norm daha veirlirdi,

ama köy okulalrı tek başına bölge olarak hesaplanır diye biliyorum, yani a,b,c de norm olması gerekir,

ilinizin atama bölümünü arayın hocam bence

Bölgede ki ders saati 21e bölünür, çıkan sonuç odersin bölge normudur, siizn ki 27 saat ve bölge normu 1, A okuluna verilir, 21e bölümde kalan 15 olsaydı bir norm daha veirlirdi,

ama köy okulalrı tek başına bölge olarak hesaplanır diye biliyorum, yani a,b,c de norm olması gerekir,

ilinizin atama bölümünü arayın hocam bence
hocam eğitim bölgesi olduğunda kalan ders 6 saatten az olmamak koşuluyla yine bir norm daha verilir diyor yazıda ama,bu yüzden 15 saate gerek olmadığını anlıyorum ben burdan

Merkezlerde dediğiniz gibi bölge normuna göre ama köylerde eğer 8 saat varsa norm probleminizin olmaması lazım. Eğer öyle olsa her yerde norm fazlası 2 katına çıkardı.

Geri