Norm Kadro Fazlası Tayinler (Nisan 2025)

Kodla Büyü

isikayhan

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
İhtiyaç ve Norm Kadro Fazlası Öğretmenlerin Yer Değiştirme Duyurusu (Nisan 2025)

IMG_1221.webp

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Bizim bölümümüz surekli norm fazlası olacak daha ses cikarmazsak

Şu maddedeki fırkanın uygulanması için ısrarcı olunmalı:

Norm kadroları Bakanlıkça belirlenecek eğitim kurumları
MADDE 23-
.
.
.
(3) (Ek: 17/10/2016-2016/9488 K.) Sınıfları bilişim teknolojisi araçları ile donatılmış olan eğitim kurumlarından bilişim teknolojisi alanı norm kadrosu bulunmayanların bilişim teknolojisi alanı norm kadroları, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün teklifi ve İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün uygun görüşü üzerine Bakan onayı ile belirlenir.

eğitim bölgemde 4 okul arasında
A okulu 8 saat
B okulu(kendi okulum) 8 saat
C okulunda 6 saat
D okulunda 4 saat ders
vardı tek norm verildi o da A okuluna verildi. hizmet puanım en yüksek olduğu halde öğrenci sayısına bakıldığı için verildi denildi.
1.3. Norm kadro fazlalığı oluşan alanda birden fazla kadrolu öğretmen olması durumunda
hizmet puanı düşük olan öğretmen, hizmet puanı eşitliği halinde hizmet süresi daha az olan
öğretmen
norm kadro fazlası olarak belirlenecektir.

bu son duyuruda böyle bir madde var tekrar bir norm güncellemesi yapılacak mı? yapılırsa bu maddeye göre normun bana verilmesi gerekmez mi?

eğitim bölgemde 4 okul arasında
A okulu 8 saat
B okulu(kendi okulum) 8 saat
C okulunda 6 saat
D okulunda 4 saat ders
vardı tek norm verildi o da A okuluna verildi. hizmet puanım en yüksek olduğu halde öğrenci sayısına bakıldığı için verildi denildi.
1.3. Norm kadro fazlalığı oluşan alanda birden fazla kadrolu öğretmen olması durumunda
hizmet puanı düşük olan öğretmen, hizmet puanı eşitliği halinde hizmet süresi daha az olan
öğretmen
norm kadro fazlası olarak belirlenecektir.

bu son duyuruda böyle bir madde var tekrar bir norm güncellemesi yapılacak mı? yapılırsa bu maddeye göre normun bana verilmesi gerekmez mi?
Orada kurumdan bahsediyor bence hocam. Alan derken ders alanı kastedilmiş.

Norm sayıları sadece Ekim'de güncelleniyor hocam. Bir dahaki Ekim'e kadar güncelleme yapılmıyor.

Orada kurumdan bahsediyor bence hocam. Alan derken ders alanı kastedilmiş.

Norm sayıları sadece Ekim'de güncelleniyor hocam. Bir dahaki Ekim'e kadar güncelleme yapılmıyor.
Norm güncellemeleri Ekim'de yapılıyorsa. Nisanda ki ihtiyaç ve fazlalıklar neye göre ortaya çıkıyor 🤔.

Norm güncellemeleri Ekim'de yapılıyorsa. Nisanda ki ihtiyaç ve fazlalıklar neye göre ortaya çıkıyor 🤔.
Örnekle açıklayayım;

Ekim ayı: Atatürk Ortaokulu'nda 6 İngilizce Öğretmeni var, ama norm 5.

Kasım ayı: Norm fazlası atamasında 1 fazlalık NORM FAZLASI ATAMASI ile Yunus Emre Ortaokuluna geçti.(Sömestr'da göreve başlar, çoğu il böyle yaptı). Atatürk Ortaokulu 5 norm 5 öğretmen....

Ocak ayı: Atatürk Ortaokulu'ndaki bir öğretmen eş durumu ile başka ile gitti. Yerine de gelen olmadı eş durumundan. Norm:5 Öğretmen:4

Nisan başı: Atatürk Ortaokulu'ndaki başka bir ingilizce öğretmen proje okuluna geçti. (8 Nisan'da belli olacak sonuçlar) Norm:5 Öğretmen:3

Nisan ortası: NORM FAZLASI ATAMASI'nda Atatürk Ortaoku'lunda 2 İngilizce öğretmeni açığı çıktı ve diğer okullardaki norm fazlaları buraya atama için başvurabilir.

Büyük ihtimalle proje okullarına geçenlerin yerine , norm fazlası atması ile dolduracaklar. Geçen sene bu sayede ben il içinden yer değiştirebildim. İl içine okul kalmayacak yine.

sanırım idarelerin keyfi ders yokki norm uyduruyorlar sonra eylülde yine fazlasın seni postalamamamız için postalımızı iyi cilala vs vs anlayan anladı

BBNET
Geri