C crazyman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 284 30 Mart 2012 #1 arkadaşlar norm kadro atama sonucları acıklandımı hala hataymeb sitesinde yok acıklandıda bizimmi haberimiz yok bilen varsa paylaşırmı acıklandımı
arkadaşlar norm kadro atama sonucları acıklandımı hala hataymeb sitesinde yok acıklandıda bizimmi haberimiz yok bilen varsa paylaşırmı acıklandımı
C crazyman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 284 30 Mart 2012 #2 nerden öğrenecez ya mart ayı sonuna kadar acıklanması gerekirdi 30 mart acıklanma günü idi niye acıklanmadı
nerden öğrenecez ya mart ayı sonuna kadar acıklanması gerekirdi 30 mart acıklanma günü idi niye acıklanmadı
mfacil Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,105 30 Mart 2012 #3 bugun 15 cıvarıydı daha bellı olmamıstı
C crazyman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 284 31 Mart 2012 #4 acılklandımı pazartesimi öğrenecez artık erken öğrenme sansımız vr mı
C crazyman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 284 2 Nisan 2012 #5 norm kadro sonuçları açıklanmamış aradım daha açıklanmadı bugünde açıklanmaz denildi 30 mart son gündü nasıl iş su ya
norm kadro sonuçları açıklanmamış aradım daha açıklanmadı bugünde açıklanmaz denildi 30 mart son gündü nasıl iş su ya
C crazyman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 284 2 Nisan 2012 #7 belli olmadı dedi kadın bugün açıklanmazmış 1 hafta falan sürer herhalde
mfacil Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,105 2 Nisan 2012 #8 = sevıyorum ilimi herseyı sonradan yapıyoruz ne guzel =