Norm kadro umudu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lefke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

lefke

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hocam benim okulun normu düşmüştü müdürle konuştum 6. sınflarda seçmeli açılacakmış düşürmedi seneye bir bilişim açık yani şimdi liselere fatih projesi geçti birde normu düşen okulllar seçmelileri 5. sınıflar uyguluyordu seneye 6. sınıflar bir daha ki, seneye 7. sınıflar açılacak dedi bu her yerde mi böyle kademeli bir ders seçme artışı olacak mı seçmelilerle

Hocam bu sene 5 lerde 2 saat seçmeli bil tek vardı seneye 5,6 sonraki senelerde 5-8 arası 2 saat seçmeli bil tek seçilebilecek ama tabiki okul idaresi seçerse:) Bu günlerde okul idaresi normları belirliyor gittim baktım gecen seneki derslerin aynılarını seçiyorlar fen uyg, mat uyg, ingilizce, din. Bil tek yine seçilmeyecek. Hiçbir şey söylemedim. Ne halleri varsa görsünler. Ders merste istemiyorum. Ayın 15 inde maaşımı alırım sonrada yatışa devam.

Bizim müdür seneye senin dersi seçmeyeceğim dedi, bende keyfin bilir dedim.. Ağızlarının içine mi girmemizi istiyorlar anlamadım gitti... :verymad:

indis' Alıntı:
Bizim müdür seneye senin dersi seçmeyeceğim dedi, bende keyfin bilir dedim.. Ağızlarının içine mi girmemizi istiyorlar anlamadım gitti... :verymad:

iyi söylemişsiniz hocam agzına sağlık :+1:

hocam benim okul büyük olduğundan herhalde bizde seçilirse 24 saat yapıyor her sınıf seçerse

Geri