Norm konusu+Anadolu yak.da önereceginiz okul

Kodla Büyü

vantar

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
-Norm fazlasi degilim. Norm fazlasi oldugu icin tercih yapan biri ertesi sene tekrar ilici tercihinde bulunabiliyormu?
- öncelik anadolu yakasi acik olan önerceginiz meslek lisesi varmi
- bu meslek edindirme merkezlerinde ekders ddurumu ögrenci profili nasil?
-teşekkurler,..

meslek edindire merkezleri belediyenin olup genelde ücretli kendi pesoneli var.adamınızı bulursanız belki derse girersiniz biraz.öğrenci profili genelde halk eğitim gibi

ugunes' Alıntı:
meslek edindire merkezleri belediyenin olup genelde ücretli kendi pesoneli var.adamınızı bulursanız belki derse girersiniz biraz.öğrenci profili genelde halk eğitim gibi
teşekkürler cevaplar için hocam.. muteferrikayı nekadar biliyorsunuz.. ben yakınım aslında oraya...
cıraklık eğtimlerin adını meslek edindirme gibi bişey yaptılar.. gecenki il içinde vardı bi iki yer

istanbul38' Alıntı:
ugunes' Alıntı:
teşekkürler cevaplar için hocam.. muteferrikayı nekadar biliyorsunuz.. ben yakınım aslında oraya...
cıraklık eğtimlerin adını meslek edindirme gibi bişey yaptılar.. gecenki il içinde vardı bi iki yer
..
ugunes hocam da bende müteferrikadayız :) gayet iyi biliyoruz yani ;)
çıraklık eğitim (mesleki eğitim merkezi) hiç bulaşma. zaten norm açmıyorlar. bu sene nasılsa ümraniye mem 1 norm açmıştı. telefon açtık mdr. yrd. haberi yok, mdr baş yrd. haberi yok. "allah allah bize norm mu açmışlar diyor" bu sene normunuz olsada bir sonraki sene garantisi yok. mem lerde norm açılması için 2 durum var
1. bilişim teknolojileri derslerine girecek 8-10 kişi (sayıdan tam emin değilim) bulup sınıf açtıracaksınız. (Bu imkansız gibi birşey)
2. diğer alanların 1 saatlik ortak TEMEL BİLGİSAYAR derslerinin sayısı norm oluşturmak için yeterli olacak. (Bunun içinde mem de en az 21 farklı sınıf olması gerekiyor. imkansız değil belki ama çok zor)

Geri