Norma fazlası durumu ???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hcbalt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hcbalt

Site Gezgini
Arkadaşlar kadromun bulunduğu okulda norm fazlası oldum. Şu anda başka bir okulda formatörlük yapıyorum. Formatörlük yaptığım okulda da bilişim normu bulunmuyor. Ben ders saati olan bir okula tercih yapacak mıyım ? Kesinlikle kadromun başka bir okulda mı olması lazım artık? Yoksa sadece formatörlük yaptığım okulda kalabilir miyim? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

hocam norm fazlası ataması ne zaman olursa normu boş olan bir okula tayin istemeniz gerekir. aksi durumda siz istemeseniz de bulunduğunuz ilçede, il merkezinde boş yer olduğunda resen gönderilirsiniz.genellikle başka ilçeye gönderilmiyor.ancak bulunduğunuz yerde boşluk varsa mutlaka resen gönderilirsiniz.formatörlük yaptığınız yerde norm yoksa oraya geçme şansınız zaten yok.

hakand77' Alıntı:
hocam norm fazlası ataması ne zaman olursa normu boş olan bir okula tayin istemeniz gerekir. aksi durumda siz istemeseniz de bulunduğunuz ilçede, il merkezinde boş yer olduğunda resen gönderilirsiniz.genellikle başka ilçeye gönderilmiyor.ancak bulunduğunuz yerde boşluk varsa mutlaka resen gönderilirsiniz.formatörlük yaptığınız yerde norm yoksa oraya geçme şansınız zaten yok.

Teşekkür ederim hocam. Peki kadromla birlikte başka okula gidersem şu anda formatörlük yaptığım okulda bu görevim devam edecek değil mi?

formatörlük görevlendirme olduğu için muhtemelen yeniden yapılması gerekir.o konuda çok bilgim yok.

hocam resen atama olabilir de olmayabilir de ilden ile değişiyor bazısı resen atama yapmıyor,diğeri şu anda okulunuzun değiştiğini varsayarsak görevlendirmeniz 6.ayın sonuna kadar yapıldığı için devam eder.

Geri