Normlar neye göre belirlenecek?

Kodla Büyü

pneuma_ex

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulumuz düz ortaokul oldu ve 4 bina mevcut. Şimdi benim okulumda 4ten 5 e geçen 4 şube var, 6ya geçen 4 şube var, 7ye geçen 3, 8e geçen 3 şube vardı yani 14 şube var yanımızdaki ilkokuldan gelende en az 7 8 şube olacağına göre 20 şubeyi geçecek.

Bilişm dersleri seçmeli olacak ve 2 saat olacağı söyleniyor bu dersin.

Benim merak ettiğim şu, sınıftan 10 öğrencinin seçmesi yeterli mi o seçmeli dersin okutulması için? Böyle bir durumda ben her sınıftan aşağı yukarı 10 öğrencinin bilişimi seçeceğini düşünüyorum ama bu yılki verilere göre norm nasıl bildirilecek acaba? Formatörlüğüde kısmetse bırakmış olacağım seneye en çokta buna seviniyorum :mrgreen:

Bizim müdür beye kalırsa bakanla aynı kafada Bilişim dersinin gereksiz olduğunu düşünür az ders saati gösterir :)

Her sınıftan 10 öğrencinin 1 dersi seçmesi yeterli mi o dersin okutulması için?

hocam sen 10 öğrenci ile dersi okuturum diyorsan malesef çok beklersin. Kulüb çalışmalarında görüyoruz bilişim diye nasıl atlıyor öğrenciler çünkü oyun oynarız mantığındalar. Sen tam sınıf mevcudları ile haftada 30 saat dese hazırla kendini. Umarım sınıf mevcutların 30 un üzerinde, bilgisayar sayında 20 nin altında değildir. Yoksa ders derslikten çıkıyor.

herkesin gözü kulağı "ttkb" de onlardan hiç bir ses seda yok hep mişler mışlar bakalım hakkımızdan hayırlısı

computing' Alıntı:
hocam sen 10 öğrenci ile dersi okuturum diyorsan malesef çok beklersin. Kulüb çalışmalarında görüyoruz bilişim diye nasıl atlıyor öğrenciler çünkü oyun oynarız mantığındalar. Sen tam sınıf mevcudları ile haftada 30 saat dese hazırla kendini. Umarım sınıf mevcutların 30 un üzerinde, bilgisayar sayında 20 nin altında değildir. Yoksa ders derslikten çıkıyor.

Hocam çoğu söylediğimiz şimdilik varsayım üstüne ancak ben son hafta bile sınıfta oyun oynatmadım. Derstede teneffüstede :) Sınıfın kuruluş amacına ters gibi geliyor bana oyun :)

Geri