Normu çok güzel belirlemişler !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akmerkez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

akmerkez

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar.. Bu yaz eş özrüyle il dışından 2 normu olan bir okulu ilk tercihim yaptım ve oraya tayinim çıktı.. BT derslerinin seçilmesi velilere bırakıldığı için ya seçilirse diye 2 normluk ders saati girmişler.. Tabii o kadar ders olmayınca norm fazlası oldum.. Ne denir buna şimdi.. Bilseydim tercih etmezdim...

BENDE AYNI şekilde norm fazlası durumdayken başka bir okulu seçtim 40 saat ders ve 2 norm gösteriliyordu tayinim bu okula çıktı müdürle görüşmeye gittim müdür bide ne desin hocam okulda 16 saat ders var :D zaten 1 öğretmen vardı okulda şimdi 2 olduk bakalım ne olacak 5 lerin hepsi bilgisayarı seçmiş gibi gösterilmiş o yüzden 40 saat ders görünüyomuş

alwaysonline' Alıntı:
rehberlik versin ders göstersinler düşürmesinler hocam.
bu nasıl idarecilik ya.

zaten ben başka okulda btr görevliyim ancak 15 saat ders işi nasıl olcak hocam yine hüsran ders doldurulur bir şekilde ama norm işi sıkıntı yine. diğer arkadaş o okulda btr

ben de bu yaz eş durumu ataması ile norm u 3 gösterilen bir okula atandım sonra okulun normu 1 e düşmüştü okulda 3 öğretmendik , 2 kişi okula geldiğimiz gibi norm fazlası duruma düşmüştük norm fazlası atamalarından atandım. dönem sonunda yeni okulumda göreve başlayacağım.sizin de yapacağınız fazla bir şey yok hocam en kısa zamanda norm fazlası öğretmen atamalarını bekleyin ve kurtulun o okuldan.

arkadaşlar ben hem idareyi hem ilmem e idari mahkemeyle dava acacam
15 saat derse gir 0 gosterilsin ne ala memleket:(

Mr.Spermata' Alıntı:
ben de bu yaz eş durumu ataması ile norm u 3 gösterilen bir okula atandım sonra okulun normu 1 e düşmüştü okulda 3 öğretmendik , 2 kişi okula geldiğimiz gibi norm fazlası duruma düşmüştük norm fazlası atamalarından atandım. dönem sonunda yeni okulumda göreve başlayacağım.sizin de yapacağınız fazla bir şey yok hocam en kısa zamanda norm fazlası öğretmen atamalarını bekleyin ve kurtulun o okuldan.

bende 2. dönem başlıycam hocam yeni okulda başlamadım bile göreve norm fazlalığı muhabbetinden atandım zaten :D :mrgreen: yeni okulumda durum bu yani :D

gezegen10' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:

bende 2. dönem başlıycam hocam yeni okulda başlamadım bile göreve norm fazlalığı muhabbetinden atandım zaten :D :mrgreen: yeni okulumda durum bu yani :D
şimdi bir okulda norm fazlasıydınız başka bir okula norm fazlası atamalarından atandınız orada da göreve başlamadan norm fazlası olduğunuzu öğrendiniz yani ben doğru mu anladım?

Mr.Spermata' Alıntı:
gezegen10' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:

şimdi bir okulda norm fazlasıydınız başka bir okula norm fazlası atamalarından atandınız orada da göreve başlamadan norm fazlası olduğunuzu öğrendiniz yani ben doğru mu anladım?

ben de öyle anladım :) yazık valla bir gr çalışma isteğim yok..

Mr.Spermata' Alıntı:
gezegen10' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:

aynen öle hocam resmi olarak bişey yok ama 16 saat ders ve 2 öğretmen başka diyecek ne kaldı

gezegen10' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:
gezegen10' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:

aynen öle hocam resmi olarak bişey yok ama 16 saat ders ve 2 öğretmen başka diyecek ne kaldı
hocam geçmiş olsun, bu norm sorunun ikinci bir durumdan da kaynaklandığını gösteriyor.o da okul yöneticilerinin liyakatı..
Ben de atandığım okulu aramıştım geçen ay müdür yardımcısı ile görüştüm hocam burdan görevi bırakıp hemen orada göreve başlamak istiyorum dedim,
o da olur başlasan da olur başlamasan da olur gibi bir şey söylemişti.ben öğretmenliğe başladığım ilk zamanlarda bırakın bi okulu bi ile bilgisayar öğretmeni olarak atandığımda müdürler birbiriyle kapışırdı yahu bu öğretmeni bize alalım biz liseyiz biz şöyleyiz biz böyleyiz bizde dersler boş geçiyor vs. vs. diye

aynen hocam umut kapısı arar olduk tercihi YA TUTARSA diye yaptım ama bu da gol değil heralde :D

Mr.Spermata' Alıntı:
gezegen10' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:
gezegen10' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:

hocam geçmiş olsun, bu norm sorunun ikinci bir durumdan da kaynaklandığını gösteriyor.o da okul yöneticilerinin liyakatı..
Ben de atandığım okulu aramıştım geçen ay müdür yardımcısı ile görüştüm hocam burdan görevi bırakıp hemen orada göreve başlamak istiyorum dedim,
o da olur başlasan da olur başlamasan da olur gibi bir şey söylemişti.ben öğretmenliğe başladığım ilk zamanlarda bırakın bi okulu bi ile bilgisayar öğretmeni olarak atandığımda müdürler birbiriyle kapışırdı yahu bu öğretmeni bize alalım biz liseyiz biz şöyleyiz biz böyleyiz bizde dersler boş geçiyor vs. vs. diye

herkes bilgisayar biliyor ya!! ondan oldu böyle... dediğiniz gibi liyakat...

Norm fazlasıyken başka bir okula istemeyin bırakın onlar atasınlar normu olan bir yer bulabiliyolarsa. Şu zamanda BT normu olan kaç okul kaldıki? Zeten BT öğretmeni yoksa normu yoktur, bt öğretmeni varsa anca dersleri o doldurur. Siz tayin istemez de norm fazlası atamalarında onlar sizi gönderirde gittiğiniz yerde de direk norm fazlası olursanız o zaman hakkınızı arayabilirsinizi. "Resen atandım ama beni atadıkları yerde de direk norm fazlası olarak göreve başladım" burdan bişey tutturulabilir o zaman.

rock' Alıntı:
Norm fazlasıyken başka bir okula istemeyin bırakın onlar atasınlar normu olan bir yer bulabiliyolarsa. Şu zamanda BT normu olan kaç okul kaldıki? Zeten BT öğretmeni yoksa normu yoktur, bt öğretmeni varsa anca dersleri o doldurur. Siz tayin istemez de norm fazlası atamalarında onlar sizi gönderirde gittiğiniz yerde de direk norm fazlası olursanız o zaman hakkınızı arayabilirsinizi. "Resen atandım ama beni atadıkları yerde de direk norm fazlası olarak göreve başladım" burdan bişey tutturulabilir o zaman.

ben resen gönderilmeyi hazmedemem... saçmalık bu.. iyi bir okul olsa kalmak isterdim, uğraşırdım ama değmez.. tercih yapacağım yer şu anki okulumdan daha kötü olamaz diye düşünüyorum..

geçen yaz başıma geldi krize girdim üstelik hiç bir yer çıkmadı......halimiz harap....bu sene dersleri kapattırcam başka okula giderim herhalde.. :mrgreen:

arkadaşlar bizim sıkıntımzın kaynağı olan talim terbiye kurmunun binasını ankarada eğitmenlik kursu alanlar görmüştür.O binanın yanında eğitim görürken çok geçtim şuraya dalıp sizin bize gareziniz ne diyesim geldi her geçişimde.Ankarayı görünce hele o kurumu görünce öss terciherimde yazdığım tek öğretmenlik olan bilgisayar öğretmenliği ile nasıl bir hata yaptığımı anladım ve nasıl döneceğimi bilemiyorum

ismailt' Alıntı:
arkadaşlar bizim sıkıntımzın kaynağı olan talim terbiye kurmunun binasını ankarada eğitmenlik kursu alanlar görmüştür.O binanın yanında eğitim görürken çok geçtim şuraya dalıp sizin bize gareziniz ne diyesim geldi her geçişimde.Ankarayı görünce hele o kurumu görünce öss terciherimde yazdığım tek öğretmenlik olan bilgisayar öğretmenliği ile nasıl bir hata yaptığımı anladım ve nasıl döneceğimi bilemiyorum

çalışıp kurtulmak lazım hocam.. ankarada iş imkanı çok...

hizmet puanı az olan norm fazlası oluyor.. son gelen değil.. mesela;

siz başka bir okulula atandınız.. orada daha önceden görev yapan bir öğretmen var ama hizmet puanı sizden düşükse bu sefer o norm fazlası duruma düşer..

ya da

siz okulunuzda güzel güzel ders yaparken, çokta rahatken müdürünüz sizin okulun normunu bir arttırır.. sonra bir başka bilgisayaarcı okulunuza gelir.. onun puanı sizinkinden fazlaysa o zmanda siz norm fazlası olarak başka biryere resen atanırsınız.. :(

akmerkez' Alıntı:
rock' Alıntı:

ben resen gönderilmeyi hazmedemem... saçmalık bu.. iyi bir okul olsa kalmak isterdim, uğraşırdım ama değmez.. tercih yapacağım yer şu anki okulumdan daha kötü olamaz diye düşünüyorum..
Okulunuzdan memnun değilseniz ona bir şey diyemem tabi. Hadi bize ders saatine bakılmaksızın norm vermiyolar. Bari gittiğimiz yerde de fazlalık olmayacağımız bir şekilde atama yapmasalar. Bu kadar da saçmalık olmaz.

sulfaniye' Alıntı:
arkadaşlar ben hem idareyi hem ilmem e idari mahkemeyle dava acacam
15 saat derse gir 0 gosterilsin ne ala memleket:(

Hocam kesinlikle çok geçmeden mahkemeye verip hakkınızı arayın. Kimsenin yanın kalmasın bu gibi durumlar.

Geri