gezegen10' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:
gezegen10' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:
ben de bu yaz eş durumu ataması ile norm u 3 gösterilen bir okula atandım sonra okulun normu 1 e düşmüştü okulda 3 öğretmendik , 2 kişi okula geldiğimiz gibi norm fazlası duruma düşmüştük norm fazlası atamalarından atandım. dönem sonunda yeni okulumda göreve başlayacağım.sizin de yapacağınız fazla bir şey yok hocam en kısa zamanda norm fazlası öğretmen atamalarını bekleyin ve kurtulun o okuldan.
bende 2. dönem başlıycam hocam yeni okulda başlamadım bile göreve norm fazlalığı muhabbetinden atandım zaten
:mrgreen: yeni okulumda durum bu yani
şimdi bir okulda norm fazlasıydınız başka bir okula norm fazlası atamalarından atandınız orada da göreve başlamadan norm fazlası olduğunuzu öğrendiniz yani ben doğru mu anladım?
aynen öle hocam resmi olarak bişey yok ama 16 saat ders ve 2 öğretmen başka diyecek ne kaldı
hocam geçmiş olsun, bu norm sorunun ikinci bir durumdan da kaynaklandığını gösteriyor.o da okul yöneticilerinin liyakatı..
Ben de atandığım okulu aramıştım geçen ay müdür yardımcısı ile görüştüm hocam burdan görevi bırakıp hemen orada göreve başlamak istiyorum dedim,
o da olur başlasan da olur başlamasan da olur gibi bir şey söylemişti.ben öğretmenliğe başladığım ilk zamanlarda bırakın bi okulu bi ile bilgisayar öğretmeni olarak atandığımda müdürler birbiriyle kapışırdı yahu bu öğretmeni bize alalım biz liseyiz biz şöyleyiz biz böyleyiz bizde dersler boş geçiyor vs. vs. diye