Not verirken nasıl yapacağız?-Önerileriniz?

Kodla Büyü

forumdas

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ben yapacaklarımı söyleyeyim:

1 Yazılı +2 Yazılı+ 1 Ders ve Etkinliklere Katılım + 1 Performans Görevi

[*]Ders ve Etkinliklere Katılım notu'na yüksek olan yazılısının aynısını vereceğim.
[*]Performans Görevi için derste topladığım etkinlikleri hakkıyla yapanların notlarını yükseltecek şekilde vereceğim, diğerlerine yüksek olan yazılısının aynısını vereceğim.

Bu işlemleri bu hafta bitirmeyi planlıyorum ama e-okuldan bakıp yanıma not için gelme ihtimalleri olduğunu da hesaba katmak gerek.
Bu konu da fikriniz nedir?

Siz nasıl not vereceksiniz?

zümre toplantınızda nasıl karar aldıysanız ona göre yapın..ben 2 sınav+ 2 der içi etkinlik verecem..performans ve proje ödevlerinde ölçeğiniz olmalı..ders içi etkinlik verirkende sınav notlarının ortalaması civarında verecem...

Ben 2 yazılı, 2 ders içi ve 1 performans verdim. Performansı ölçeğime harfiyen uyarak verdim çünkü öğrencilere dağıtmıştım bunlara göre değerlendirilecek diye. Ders içini de etkinlikleri yaparken çetele tuttum birini onlara uyarak verdim, diğerinide ödev kontrollleri sonucunda oluşan puanlara göre verdim. :) E-okula da girdim, İşlem bitti çok şükür,
Davranışlarda bitti. Galiba başkada birşey yok :)

2 yazılı +1 ders içi etkinliklere katılım + 1 performans notu

1- yazılıları bitirdim.
2- ders içi etkinliklere katılımları öğrencilere her hafta vermeye çalıştığım araştırma ödevi yapıp yapmamalarına göre( artı eksi vermiştim), öğrencileri isim ve resim(e okuldan resimlerine bakarak) olarak tanıyabildiğim kadarıyla sınavlardan bağımsız bir şekilde adil davranmaya çalıştım.

Her ne kadar adil olmak istesem de 300 öğrenciye sözlü notu vermek ve bir ayar tutturmak çok zor. :|

3-) performans ödevlerini aralık sonunda toplamıştım zaten. puanlamasını da o anda yapmıştım. geç getirenlere belirlediğim ölçeğe göre puanının kırdım. hiç getirmeyenlere derste boş kâğıt verip internetten bir şeyler yazdırdım 45-50 verdim.

Davranış notlarını da girdim, not işini tamamladım :++:

erat76' Alıntı:
(Bildiğim kadarıyla ders içi katılım notu en yüksek yazılı notundan düşük olamaz)

Sayın hocam, bu durum eskiden sözlü notları için geçerli bir durummuş galiba, şu anda bütün notlar bağımsız diye biliyorum ben, yanlış mı biliyorum?

Evet bende merak ediyorum. ders içi performans düşük olamaz diye biliyorum bende. ama yönetmelikte var mı?

Geri