note 2 nereden alınır?

Kodla Büyü

zafer_can

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Note 2 almak istiyorum. fiyat olarak karşılaştığınız yerler neresi yardımcı olabilir misiniz,?

hocam note 2 esaslı indirime gireceğini nette okumuştum... istersen bir süre bekle.. :sleep:

ben hepsiburada dan almıştım hocam. aldığımda en uygun fiyat bu sitedeydi. bir de sevgililer günü, anneler günü gibi özel günleri takip ederseniz 1000tl üzeri 200tl hediye çeki veriyorlar. bazen word karta 150tl word puan veriyorlar. acele etmeyin derim. vatanbilgisayar ve teknosa nın da kampanyaları oluyor.

kliksa.com da 1349 TL /12 taksit fiyatı gördüm. kliksa nasıl sizce? güvenilir mi sıkıntı yaşanır mı?

hocam güvenilirliğini ve garantisini merak ediyorum. en hesaplı şu an kliksa görünüyor

@lulu@' Alıntı:
kliksa ile ilgili çok değişik yorumlar var.ben güvenemedim.

sabancı güvencesi diyor ama bilemiyorum. Aslında internetten almaya karşıyım ancak daha indirimlisini bulamadım

Hocam ben 1,5 ay önce 2. el samsung garantili note2 aldım ve çok memnunum. Eğer sıfır takıntınız yoksa bulunduğunuz şehirde ilan veren satıcıları arayın derim çünkü ben aldığımda note3 çıkmamıştı şimdi note3 almak için elindeki temiz telefonu satacak bir sürü kişi vardır. İnanın çok temiz telefonlar bulabilirsiniz ben 1000 TL ye almıştım , sadece kaleminin dışta kalan kısmı biraz soyulmuş.

bir kaç ay önce bir sürüpara vererek s3 aldım. o zaman bir tanıdık arkadaş telefoncudan orjinal kaçak s3 aldı benden oldukça ucuza. ben güvenemedim o zaman. oda çatır çatır kullanıyor bende. bir dahaki telefonumu bende kaçak alacağım. 1375 TL ye aldığım telefonun orjinal kaçağını sordun geçen gün 550 TL dedi. pazarlık ta yapılar kanımca. yazık bu kadar parayı vermeye.

devlet insaflı olsun bizde kaçağa yönelmeyelim.

kliksa dan geçen ay telefon aldım.site güvenilir ve canlı destek kısmı ve telefonla çok rahat müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz

Geri