notebook alcam?

Kodla Büyü

xsawyerx

Site Gezgini
arkadaşlar 1300-1600 arasında bir laptop almak istiyorum .. alışverişimi internet üzreinden yapıcam .. önericeniz marka ve site lütfen tşkler...

Re: notebook alcam lütfen yardım :(

derdimiz ortak sanırım marka tercihiniz var mı hocalarım

HOCAM VATAN BİLGİSAYARIN SAYFASINA GİT PACKARD BELL VAR 4 GB RAM İNTEL CORE 2 DUO P8700 İŞLEMCİ Bİ BAK İSTERSEN.BENİM WORLD CARD GELMEDİ GELSEYDİ 30 EYLÜLDEN ÖNCE ALACAKTIM.NEYSE KOLAY GELE

ugurcetin' Alıntı:
http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=85868&ad=SAMSUNG-R522-XS08TR-P7350-4GB-3200GB-VHB-Tasinabilir-Bilgisayar

Bugün aldık arkadaşa. Öneririm hocam.

hocam bende ya bunu yada r522 fs03tr modelini almayı düşünüyorum.
siz bilgisayarı test edebildiniz mi?
sessiz çalışıyor mu? ısnma var mı?
performansı nasıl acaba?

hocam bilgisayar daha gelmedi. Ama yorumlara baktığımda sesli çalıştığını söyleyen de var, sessiz olduğunu da. Isınma problemi olacağını zannetmiyorum. Özellikle ekran kartı tercih nedenimiz oldu. Ötv indirimi de bitecek kararınızı çabuk verin. Fiyat da en ucuz gold ve vatanda.Ama gold 10 taksit yapıyor.

yarın vatana gidecem bakalım orda karar veririm heralde...
genelde olumlu yorumlar var samsungiçin bi bakiim yarın...
kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim...

bugun aksam uzeri aldım SAMSUNG R522 NOTEBOOK (XS08TR) ı
çok şık epey sorladım ama ısıtamadım diyebilir fan sesini neeredeyse hiç duymadım suan 5 saat oldu hala kapatmadım saat 6 gibi eve gelip 7 ye yakın acmıştım hala zorluyorum bu arada en ucuz incehesap.com da idi sanırım

ama ben bi arkadasa özel getirttim
bence tereddut etmeyin fiyat performans da oldukça verimli

dogrusu samsung yıllardır notebooklara ekran ve yonga setleri üretirdi bunu biliyordum ama bu kadar başarılı beklemiyordum şahsen makinayı

beklenmicek bi hızı var agır programlarla kasılmamıs ornegin mccafe virus prog mı var afedresiniz kağnı gibi calısan norton deil
AYRICA! cok mutlu eden baska bi yanı makina farrika cıkısı c ve d olarak ikiye ayrılmıs gelio gelir gelmez format derdi yok yani:D

bence beklediginiz hata cunku cogu firmanın stogunda su an da bitti haberiniz ola

kily' Alıntı:
bugun aksam uzeri aldım SAMSUNG R522 NOTEBOOK (XS08TR) ı
çok şık epey sorladım ama ısıtamadım diyebilir fan sesini neeredeyse hiç duymadım suan 5 saat oldu hala kapatmadım saat 6 gibi eve gelip 7 ye yakın acmıştım hala zorluyorum bu arada en ucuz incehesap.com da idi sanırım

ama ben bi arkadasa özel getirttim
bence tereddut etmeyin fiyat performans da oldukça verimli

dogrusu samsung yıllardır notebooklara ekran ve yonga setleri üretirdi bunu biliyordum ama bu kadar başarılı beklemiyordum şahsen makinayı

beklenmicek bi hızı var agır programlarla kasılmamıs ornegin mccafe virus prog mı var afedresiniz kağnı gibi calısan norton deil
AYRICA! cok mutlu eden baska bi yanı makina farrika cıkısı c ve d olarak ikiye ayrılmıs gelio gelir gelmez format derdi yok yani:D

bence beklediginiz hata cunku cogu firmanın stogunda su an da bitti haberiniz ola

hocam fs003tr ile bu modelin arasında sadece işlemci farkımı var?

geçen hafta istanbul bilişimden aldım kardeşime. müşteri hizmetlerini aradığımda çok ilgilendiler. daha sonra da kaç defa aradılar. inanın sayısını unuttum. her türlü yardımcı oluyorlar.ve piyasaya göre de gayet ucuz fiyatları. üsttekini kardeşime aldım. çok tatlı makine. alttakini düşünüyodum ama gelmesini bekleyemedim çünkü stokta yoktu. benim aldığımda kalmadı galiba. sonuç olarak istanbul bilişime bakmanı tavsiye ederim özellikle outlet kısmına. şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

http://www.istanbulbilisim.com.tr/F6-SE ... ,9750.html
http://www.istanbulbilisim.com.tr/X-Ser ... 10453.html

Yalnız İstanbul Bilişim Bazı ürünlere kendi garantisini veriyor. Paralel ihracat yani. Buna dikkat edin. fs003tr ile aralarında işlemci ve işletim sistemi farkı var. Vista home basic Windows 7 ' ye yükseltilemiyor.

Geri