notebook tan projeksiyona görüntü gelmiyor

Kodla Büyü

mkaratas

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bu sorunu 2-3 defadır yaşıyorum. Bilgisayara format atıyorum. Driver yüklüyorum. Şu an bütün drivers yüklü görünüyor. Fakat Fn tuşu ile projeksiyona görüntü gelmesi için F3(bu bilgisayarda) basıyorum ama ekrana görüntü gelmiyor. Daha önceden oluyordu ama.

Fakat Görüntü özelliklerinden sadece "Windows masaüstümü bu monitörle genişlet" seçeneğimi seçip ekranı genişşleterek projeksiyone görüntü gönderebiliyorum.

NEDEN FN Tuşu ile görüntü gönderemiyorum. Bunun için handi drivers güncellemem gerekir. Ne olur bir yardım.
NOT:FN tuşu ile birkaç fonksiyon çalışıyor. Ör. Sleep, PrintScreen,Parlaklık Arttırma ve azaltma
Çalışmayanlar: Ses açma kapama, Wireless, Ekran çoğaltma tuşları

hocam nette biraz araştırdım genelde labtopla beraber gelen utility programları yüklemeni önermişler bi dene istersen.

alideniz2000' Alıntı:
noebook'unuzun sitesine girip,
ekran kartı sürücülerini indirin.
ama...
ekran kartı sürücülerini eski sürücülerin üzerine yüklemeyin.
önce ekran kartı sürücülerini kaldırın,
sonra sürücüleri yükleyin.

notebook crea olduğu için herşey gıcık hocam. Modeli NC-34M olarak Görünüyor. Sitelerinden Nc modelin XP driver indirdim ama kuramadım. Hatta NC nin hiçbir driveri olmadı. Bende sitedeki bütün driver dosyalarını indirdim. Tek tek denedim. Bazı Donanımlar NU-NX modellerinin driverları oldu.

Ekran Kartında uygun driver bulunamadı diyordu. Bende Ekran kartından yola çıkarak bir driver buldum ve onu yükledim. CREA nın sitesinden Bütün Ekrankartı driers indirdim hiçbiri olmadı hatta.

utility gelince onuda indirdim yükledim. AMa malesef tık yok.

Geri