furkanhoca' Alıntı:bunu ne zaman ıslıyoruz fatih hocam
valla süper hocam tüketici hakem heyetiyle görüştüm o en az 4 kez göndermen gerek demişti bende dilekçe yazdım 2 kere aynı arızayı verdi değiştirin diye baktım yenisi gelmişhasari' Alıntı:Süper.
Geçen Arzum mutfak robotu için müşteri hizmetleriyle görüştüm değiştirin dediğimde onlarda en az aynı arızayı 4 kere vermiş olması lazım dedi. sizinkini müşteri memnuniyeti kapsamında değiştirmişler şanslısınız yani.fatihtasoz' Alıntı:valla süper hocam tüketici hakem heyetiyle görüştüm o en az 4 kez göndermen gerek demişti bende dilekçe yazdım 2 kere aynı arızayı verdi değiştirin diye baktım yenisi gelmişhasari' Alıntı:Süper.
Biraz uyanıklık yapmışsın peki paranı iade ettiler mi?samandira' Alıntı:24 ay garantisi olan bilgisayarım bozulmuştu garanti süresinin dolmasına ise sadece 1 ay kalmıştı. Servise gönderdim, 30 iş gününde bana ne bir haber verdiler ne de tamir ettiler. Bana yeni bir bilg. teklif etmişlerdi, bende paramı istemiştim.
hasari' Alıntı:Biraz uyanıklık yapmışsın peki paranı iade ettiler mi?samandira' Alıntı:24 ay garantisi olan bilgisayarım bozulmuştu garanti süresinin dolmasına ise sadece 1 ay kalmıştı. Servise gönderdim, 30 iş gününde bana ne bir haber verdiler ne de tamir ettiler. Bana yeni bir bilg. teklif etmişlerdi, bende paramı istemiştim.
Bu olay daha süper olmuş.samandira' Alıntı:hasari' Alıntı:Biraz uyanıklık yapmışsın peki paranı iade ettiler mi?samandira' Alıntı:24 ay garantisi olan bilgisayarım bozulmuştu garanti süresinin dolmasına ise sadece 1 ay kalmıştı. Servise gönderdim, 30 iş gününde bana ne bir haber verdiler ne de tamir ettiler. Bana yeni bir bilg. teklif etmişlerdi, bende paramı istemiştim.
Ettiler hocam, bilgisayarımı 2007 senesinde almıştım, 2009 senesinde oldu bu anlattığım olay. 2300 TL geri ödeme almıştım. Hp pavilion serisi idi notebookum. Ödeme 3 ay sonra oldu ama.
ucuzdu hocam ondan almıştım müşteri memnuniyeti on numaraymış amamnn' Alıntı:hocam proto neden aldın? iyiki değiştirmişler..
teşekkürler hocamilk3r' Alıntı:Yeni bilgisayarınızı güle güle kullanın.