Notebook u garantiye yolladım yenisi geldi :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ftsz63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ftsz63

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Probook notebook umu garantiye yollamıştım ram arızası veriyordu yenisini yollamışlar mutlu oldum hakkınızı arayın arkadaşlar :)

hasari' Alıntı:
valla süper hocam tüketici hakem heyetiyle görüştüm o en az 4 kez göndermen gerek demişti bende dilekçe yazdım 2 kere aynı arızayı verdi değiştirin diye baktım yenisi gelmiş :)

fatihtasoz' Alıntı:
hasari' Alıntı:
valla süper hocam tüketici hakem heyetiyle görüştüm o en az 4 kez göndermen gerek demişti bende dilekçe yazdım 2 kere aynı arızayı verdi değiştirin diye baktım yenisi gelmiş :)
Geçen Arzum mutfak robotu için müşteri hizmetleriyle görüştüm değiştirin dediğimde onlarda en az aynı arızayı 4 kere vermiş olması lazım dedi. sizinkini müşteri memnuniyeti kapsamında değiştirmişler şanslısınız yani. :)

24 ay garantisi olan bilgisayarım bozulmuştu garanti süresinin dolmasına ise sadece 1 ay kalmıştı. Servise gönderdim, 30 iş gününde bana ne bir haber verdiler ne de tamir ettiler. Bana yeni bir bilg. teklif etmişlerdi, bende paramı istemiştim.

samandira' Alıntı:
24 ay garantisi olan bilgisayarım bozulmuştu garanti süresinin dolmasına ise sadece 1 ay kalmıştı. Servise gönderdim, 30 iş gününde bana ne bir haber verdiler ne de tamir ettiler. Bana yeni bir bilg. teklif etmişlerdi, bende paramı istemiştim.
Biraz uyanıklık yapmışsın peki paranı iade ettiler mi?

Ürün ve hizmet satın almıştım. Belirlenen şartları yerine getiremediler. Ürünü belirlenen tarihte ulaştıramadılar. 10 larca kere görüştüm. Ürünü göndereceklerini söylediler kabul etmedim. Para iadesi talep ettiler onu da kabul etmedim. (aradaki kapışmaları anlatmıyorum.) Zamanında ulaşmadıktan sonra birşey ifade etmeyeceğinden ben de ürünü araştırmalarım sonucu ulaştığım genel müdürlükleri ve müdürlerinin adına yönlendirme yapmak istedim kabul etmediler. Sonra ben müşteriyim istediğim yere ürünü gönderirim gibi tartışmalardan sonra ürünü müdürlerine yönlendirdim.( tabi bir hediye kartıyla beraber hediye kartında neler yazdığını buraya yazamam) 2 saat sonra telefonum çaldı. Kim arasa :D müdürleri ehehe. Mağduruyetinizi anlıyorum vs vs.... En son teklif ettiği uzlaşma " Ürünün ulaştırılması, ürünün ulaşacağı kişiye güzel bir çikolata ile birlikte firma özrü(kurye kendisi özür dilemiş bir de firma özür mektubu), para iadesi.

Azmin sonu budur. Herkes yükümlülüklerini yerine getirecek. Aradaki facebook, twitter vb ortamların kullanılmasını anlatmıyorum bile :D

hasari' Alıntı:
samandira' Alıntı:

Ettiler hocam, bilgisayarımı 2007 senesinde almıştım, 2009 senesinde oldu bu anlattığım olay. 2300 TL geri ödeme almıştım. Hp pavilion serisi idi notebookum. Ödeme 3 ay sonra oldu ama.

samandira' Alıntı:
hasari' Alıntı:
samandira' Alıntı:

Ettiler hocam, bilgisayarımı 2007 senesinde almıştım, 2009 senesinde oldu bu anlattığım olay. 2300 TL geri ödeme almıştım. Hp pavilion serisi idi notebookum. Ödeme 3 ay sonra oldu ama.
Bu olay daha süper olmuş. :)

Geri