notebook ve projeksiyon tavsiyesi

Kodla Büyü

matrixmmm

Üye
Arkadaşlar okula projeksiyon ve notebook alacağız. toplam 1700 tl gibi bir bütcemiz var. Tavisyelerinizi bekliyorum..

notebook degil de hizli netbook alinabilir.saklama tasimasi rahat olur.projeksiyonlari da ayni yerden alirsan perde montaj 1yillik bakim bedavaya gelir.acer almayin da ne marka alirsaniz alin

notebook çok geniş bi kavram fakat 1 gb harici ekran kartlı versiyon almanızı öneririm ilerde sorun yaşamamanız için, lakin bütçeniz uygun değil. bir de hp, toshiba, casper almayın derim. projeksiyon konusuna gelince;
sınıflarımızdan birine projeksiyon alacağız, hepsiburada.com sitesinde "kullanım alanı: ofis-sunum, ışık gücü: 2000-3500 arası, kontrast: 3000-5000 arası, ampul ömrü: 3000-6000 arası" olarak seçimi daraltınca en uygun Acer X110P DLP olarak görünüyor. aynı ürünü daha uygun fiyata teklifini aldık. bu hafta karar vereceğiz.
http://www.hepsiburada.com/liste/depart ... 11559&sc=8

değerli arakdaşlar bizde 4 tane Acer X110 projeksiyon var. benim haberim olmadan 2 tane almışlar. diğerleride aynı olsun lambası falan bittiğinde toptan ucuza alınır, parçaları-kumandaları birbirine uyar dedim 2 tane daha aldık. ortalama 3-4 ayda bir arıza veriyor. garantileri bu sene bitiyor ne yapacağız bilmiyorum. Diğer modellerini bilmiyorum ama buna yaklaşmayın arkadaşlar.
Acer müşteri hizmetlerine çektiğimiz çileyi 3-4 defa uzun uzun anlattım. Adamlar bana hikaye anlatıyorlar, elektronik aletlerden bahsediyorlar.Bilginize...

Bence acer almayı düşünmüyorum bizim okulda da aynı şekilde sormadan almışlar servisten çıkmıyor bi türlü :). Benq olabilir gibi duruyo.
Peki notebook olarak ne alsak ona bir önerisi olan var mı peki?

Geri