Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar Netsupport 10.5 windows 7 laba kurdum.active etmesine ettim.ancak programı her açıp kapattığımda tekrar aktivasyon kodu istiyor.forumdaki ilaçları,keyleri denedim.yok olmuyor.çıldırmak üzereyim.yardım lütfen
kurarken nasıl kurdun, benim indirdiğim pakette anlatıyordu, yerel ağ bağlantısını devre dışı bırak diye, sen devre dışı bırakmamış mıydın kurmadan önce??
hocam kurulumu yaparken girdiğin kullanici adini hatirliyorsan olay kolay. net bağlantini kes ilaç dosyasını çaliştir ardindan nss teacheri yönetici olarak çaliştir. yazmiş olduğun kullanici adini ilgili yere yaz. siz programı çaliştirdiğinizda program size bir kod verecek. ilaç dosyasinda geri kalan kısımlar max client kisimlarini doldurunuz. en alt kısımda auto... diye bir alan boş kalir. sistemin size verdiği kodu bir üstteki satira yaziniz. eğer yine de göstermezse kodu yazmiş olduğunuz kullanıcı adinin son harfini silin tekrar yazin ozaman kodu üretir kolay gelsin
öğretmenim bu dediklerinizi yaptım ama ilk kurulumda net bağlantısını kesmeden kurup aktive etmeyi denemiştim.sanırım ondan olmuyor formattan başka çözüm yok mu acaba :?
farketmez ben de net bağlantisini kesmeden kurulumu defalarca yaptim ancak bir problem çıkmadi acaba bir yerde başka bir hata mi yapıyorsunuz?
ayrica programı kaldirin bir de öyle deneyin isterseniz..
programı defalarca kaldırıp kurdum.ayrıca elimdeki key ve programı geçen yıl 40 tane pcye kurdum hiç sorunsuz çalıştırdım.bu sene tayinim çıktı başka okuldayım ama yok olmuyor kafayı yemek üzereyim