Oğlumu 1.5 metreden düşürdüm. Dua edin inşallah

Kodla Büyü

emrecoch

Site Gezgini
Dün akşam saat 22 de oğlumu sırtıma aldım birden elimden kaydı arkama doğru düştü tam olarak neresi üzerine düştü göremedim ama kafasının sağ arka tarafı şişti geceyi acil de geçirdik Allaha şükür önemli birşeyi yokmuş. ama soluna dönüp yatamıyor sağına dönüp yatıyor 15 - 20 dakikada bir uyanıyor baş ağrısından galiba. başına böyle bir olay gelen varmı arkadaşlar şişik ne zaman iner ne zamana kadar ağrısı olur

hocam evvela çok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin ancak
affınıza sığınrak şöyle bir serzenişte bulunsam;

bu soruyu bize sorup her kafadan çıkan sese göre evham yapmak veya sevinmek yerine gösterdiğiniz doktorun kendisine sorsanız daha sağlıklı bir cevap almış olmaz mısınız?

şimdi diyelim ki ben "benim başıma geldi ama (atıyorum) 2 gün sıcak su masajı yaptım, 2 soğan rendeledim haşladım soğuyunca düşen bölgeye uyguladım" gibi birşey desem %1500 siz de bunu uygularsınız içinde bulunduğunuz psikolojik durum itibariyle...
veya bir başka arkadaş "3 ay baş ağrısı geçmez" derse üzüleceksiniz...

demem o ki doktorun söyledikleri dışındakilere kulak asmayın haa doktora güvenmiyorsanız bir başka doktora... ama illa doktora...

yine de siz bilirsiniz... tekrar geçmiş olsun

Gecmis olsun birsey olmaz hocam.insallah iyilesir.ateslenme durumunu kontrol edin arada uyanmasi normaldir

Allahumme Rabbena.Ezhibil bese işfi enteş şafi la şifaen illa şifauke şifaen la yuğadiru sekamen. Allahim Peygamber Efendimizin yuzu suyu hurmetine bu hastaya şifa ver. Amin

Hocam acil de BT yada MR çekildi mi, norolog yada beyin cerrahı gördü mü, çocuğun yaşı kaç, bulantı, kusma, uyuma eğili mi, var mı?

Hocam geçmiş olsun..Doktor ile konuşmuşsundur zaten..Önemli birşey olsa belli olurdu şimdiye kadar..Sadece birkaç gün gözlemleyin kusma, bulantı, uyuma eğilimine karşı yeter..

Hocam geçmiş olsun ALLAH şifa versin. 6 ay kadar önce bizim arkadaşın 1 yaşındaki oğlu 3. kattan düşmüştü.şimdi iyi şükür.

Sayın hocalarım Allah razı olsun. tomografi çekildi kafatasında birşey yok dediler travma belirtisi yok dediler şu an iyi. Yalnız doktor hanım sadece ağrı kesici verdi o kadar onu uygun gördü demekki. ben böyle bir olay yaşamış kişilerin uyguladıklarını uygulamaktan ziyade süreç nasıl oluyor onu merak ettim cyln hocam kaç güne acep ağrıları son bulur gibi bir merakım var.
Hepinizden Allah razı olsun olumun adı Mehmet Akif ismen dua ederseniz çok sevinrim

emrecoch' Alıntı:
cyln hocam kaç güne acep ağrıları son bulur gibi bir merakım var.
hocam kişinin içinde bulunduğu psikolojik durum sağlıklı olmuyor ki...hele bu anne baba olunca... bu merak sonra bi bakıyorsunuz tavsiyeleri uygulamaya kadar gitmiş ve Allah korusun daha vahim sonuçlar doğurabiliyor.
o nedenle illa doktor diye tutturuyorum...

kaldı ki gün olayına gelince de;
tıp için söyliyim... kişinin bünyesine bağlıdır... kimi 3 günde sapasağlam kalkar ayağı kimi 1 ayda kalkamaz... bu bünye meselesidir...

düşünün sizinki belki 1 yaşında yürümeye başladı benim 1,5 yaşında ancak yürüyebilir... bu tamamen kişinin bünyesine ve gelişim sürecine bağlıdır... sabit birşey yok....
zaten doktor aşağı yukarı tahmini birsey soylemiştir ağrıları için
tekrar geçmiş olsun

emrecoch' Alıntı:
Sayın hocalarım Allah razı olsun. tomografi çekildi kafatasında birşey yok dediler travma belirtisi yok dediler şu an iyi. Yalnız doktor hanım sadece ağrı kesici verdi o kadar onu uygun gördü demekki. ben böyle bir olay yaşamış kişilerin uyguladıklarını uygulamaktan ziyade süreç nasıl oluyor onu merak ettim cyln hocam kaç güne acep ağrıları son bulur gibi bir merakım var.
Hepinizden Allah razı olsun olumun adı Mehmet Akif ismen dua ederseniz çok sevinrim

Hocam az biraz bilgili ve ilgili olduğum için yaşını, değerlendiren uzmanın branşını ve sempomları sordum.
BT çekilmiş bu belirleyici bir tanılama yöntemi zaten travma yok dendi ise 24-48 saat takip sonrası ki size bulnatı kusma devamlı uyku hali olursa getirin denmiştir, kusma derken açayım bir iki kere az az değil mesela ardarda 1 saat içinde fışkırı tarzda olursa bu bi belirtidir bunun dışında endişeye mahal yok. Ne zaman geçer bu yaşı ile şu an ki psikoljisi ile de bağlantılı ama 1 haftadan fazla baş ağrısı şikayeti devam ederse bi noroloğa gösterin.
Geçmil olsun içiniz ferah tutun, çocuktur düşe kalka büyeyecekler.

benim oğlum yaklasık yıne 1 mt den havuza atlar gibi çakıldı 1.5 yasındaydı sukur bisey olmadı

merak etmeyin allah çocukları koruyor defalarca düşdü tedbirliyiz am yine olacaksa oluyor

Hocam ben de çocukken kız kardeşimi düşürmüştüm omzundan. Bir şey olmamıştı. Sonuçları da iyiymiş üzülmeyin.

Rabbim inşallah tez zamanda şifasını verir. Allah daha büyüğünden bütün çocuklarımızı korusun. Tıbbi yardımın yanında dua da edin hocam.. İnşallah yeğenimiz tez zamanda sağlığına kavuşur..

İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız hocam. Çocuk büyütürken hepimizin başına geliyor böyle şeyler. Beyin taramaları yapımış ama başka bir yerinde kırık çatlak olabilirmi acaba. Yazın oğlum koşarken kolunun üzerine düştü biraz ağladıktan sonra sustu. Görünürdede birşey yoktu. Ancak ertesi gün oynarken düştüğü kolunun ağrıdığını birkaç kes söyleyince hafta sonu olduğu için acile götürdük. Film çekip birşey yok dediler. Ama arada kolum ağrıyo demeye devam edince ortapediste götürdük. Adam aynı filme baktı ve kırık var dedi kolu alçıya alındı. Küçük çocuklarda bu kırıkları anlamak uzmanlık gerektiriyormuş. Çünkü kemiklerin dışı bir kılıfla kaplıymış bu yüzden kemik dağılmıyormuş. Bu kılıf zamanla kayboluyormuş. Doktor çocuklardaki çoğu kırık hiç fark etmeden iyileşir demişti.

Geri