zeta' Alıntı:e-bordroya giremiyorum , sicil numaran kayıtlı değil diyor, ne yapmalıyım?
naimeozer' Alıntı:arkadaşlar ocak bodromda ek dersim eksi gözüküyor bi kontrol eder misiniz sizin de mi öyle yoksa sadece benim mi?
Gelir Toplamı 2455.48bilisimci_009' Alıntı:naimeozer' Alıntı:arkadaşlar ocak bodromda ek dersim eksi gözüküyor bi kontrol eder misiniz sizin de mi öyle yoksa sadece benim mi?
hocam e bordro da sadece ocak 2013 maaşı görebiliyorum siz nasıl ek dersi gördünüz ? Farklı yerden mi baktınız?
aytduman' Alıntı:Gelir Toplamı 2455.48bilisimci_009' Alıntı:naimeozer' Alıntı:arkadaşlar ocak bodromda ek dersim eksi gözüküyor bi kontrol eder misiniz sizin de mi öyle yoksa sadece benim mi?
hocam e bordro da sadece ocak 2013 maaşı görebiliyorum siz nasıl ek dersi gördünüz ? Farklı yerden mi baktınız?
Kesinti Toplamı 615.04
Net Ödenen 1840.44
Ek Ders Ücreti 604.34
Toplam Ödenen 2444.78
aynen böyle hocam
SENDİKANIZ VAR GALİBA SENDİKA EKLENTİSİ OLMUŞ NORMAL DEĞİL YOKSAbilisimci_009' Alıntı:Maaş da 8-3 bekar 1890 gözüküyor ve sanırım normal
Evet hocam sendika var oda sanırım +45 TL"Ayşen"' Alıntı:SENDİKANIZ VAR GALİBA SENDİKA EKLENTİSİ OLMUŞ NORMAL DEĞİL YOKSAbilisimci_009' Alıntı:Maaş da 8-3 bekar 1890 gözüküyor ve sanırım normal
ebordro muhasebat ordan baktım hocam gözükmese daha iyiydi de :++:bilisimci_009' Alıntı:naimeozer' Alıntı:arkadaşlar ocak bodromda ek dersim eksi gözüküyor bi kontrol eder misiniz sizin de mi öyle yoksa sadece benim mi?