ocak bordrolarımız yayınlanmış, ekdersi eksi gözüken

Kodla Büyü

naimeozer

Aktif Üye
arkadaşlar ocak bodromda ek dersim eksi gözüküyor bi kontrol eder misiniz sizin de mi öyle yoksa sadece benim mi?

Arkadaşlar ek ders bölümüm de -113 yazıyor anlayamadım :scared:
bakan biri cevap yazabilir mi?

Benim aralıkta aldığım ek ders görünüyor.
Aralık ek dersi ayın 20 si gibi diğer aylara göre biraz daha erken hesaplanıyor. Son 10 gün tam gireceğiniz düşünülerek yapılıyor. Aralığın son haftalarında sevk ya da rapor almış mıydınız ?

sıkıntı yok.. ek ders görünüyor. sendika parasıda almışız..

Geçen sene (2011) Aralık ayı sonunda aldığımız ek ders Ocak 2012 bordrosuna yazılmamıştı bizim. Bu sene yazılmış. Hatta halk eğitimden aldığım ekders bile eklenmiş benim. Tutarlara baktım doğru görünüyor.

Hocam en doğru cevabı okulunuzda mutemetliği yapan memur ya da idareciniz bilir. Neye göre hesapladılarsa artık.
113/7,95 = 14 saat zamsız ücretten ek derse karşılık geliyor. 4-3-4-3-4 de haftanın ilk ya da son 4 gününün ek dersi ama neden eksi :?:

Sabah müdür beye sorduğum ilk soru bu oldu.
Kendininkine baktı. O da ekside. Sistem hata yapmıştır dedi.

Benim de eksi görünüyor.Müdür yardımcısı da bilemedi ne olduğunu, milli eğitimi aradık bekliyoruz ne cevap verecekler.

bende de -157 görünüyor geçenlerde de öyle olmuştu anlayamamıştık ama eksik yatmamıştı. yani maaşta eksi görünen tutar düşmemişti.

naimeozer' Alıntı:
arkadaşlar ocak bodromda ek dersim eksi gözüküyor bi kontrol eder misiniz sizin de mi öyle yoksa sadece benim mi?

hocam e bordro da sadece ocak 2013 maaşı görebiliyorum siz nasıl ek dersi gördünüz ? Farklı yerden mi baktınız?

bilisimci_009' Alıntı:
naimeozer' Alıntı:

hocam e bordro da sadece ocak 2013 maaşı görebiliyorum siz nasıl ek dersi gördünüz ? Farklı yerden mi baktınız?
Gelir Toplamı 2455.48
Kesinti Toplamı 615.04
Net Ödenen 1840.44

Ek Ders Ücreti 604.34
Toplam Ödenen 2444.78
aynen böyle hocam :)

7/1
1910,36 TL
Sendika (+45) ve dil tazminatı dahil (+22,15), bekar-çocuksuz :D Sizde durumlar nasıl?

ek derste de sıkıntı yok. Normal gözüküyor.

aytduman' Alıntı:
bilisimci_009' Alıntı:
naimeozer' Alıntı:

Gelir Toplamı 2455.48
Kesinti Toplamı 615.04
Net Ödenen 1840.44

Ek Ders Ücreti 604.34
Toplam Ödenen 2444.78
aynen böyle hocam :)

Gelir Toplamı 2625.61
Kesinti Toplamı 735.54
Net Ödenen 1890.07

Ek Ders Ücreti 604.34
Toplam Ödenen 2494.41

Tamamdır hocam ozaman benimkide doğrudur.

bilisimci_009' Alıntı:
naimeozer' Alıntı:

ebordro muhasebat ordan baktım hocam gözükmese daha iyiydi de :++:

Ben 31 aralıktan beri hala görevlendirilmedim, bizim yazılar geç geliyor malum.. Ama benim ocak ayı ek dersimi de hesaplamışlar :s
nasıl oluyor böyle??

Geri