oglum oldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wgolf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

wgolf

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bugün
oğlum oldu
adını selim koyduk
inşallah sağlıklı hayırlı evlat olur
darısı çocuk bekleyen herkesin başına

sağlıklı ve mutluluklar dilerim..

Ekli dosyalar

• ceyrek-altin.jpg
    ceyrek-altin.jpg
    13.4 KB · Görüntüleme: 645
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Bahtı açık bir insan, hayırlı bir evlat olsun inşallah..

Allah analı-babalı, sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin... vatana millete hayırlı bir evlat olsun :)

hayırlı olsun hocam Allah analı babalı büyütsün.. olmayanlarada nasip etsin inşallah..

Hayırlı olsun hocam. Allah sağlık sıhhat versin. Selim güzel isimdir. Insaallah ben de 3 hafta sonra Yavuz Selim koyucam. :-)

Allah analı babalı büyütsün. Sağ kulağına ezan sol kulağına sela okumayı da unutma:)

mutlumuydukki11' Alıntı:
Hayırlı olsun hocam. Allah sağlık sıhhat versin. Selim güzel isimdir. Insaallah ben de 3 hafta sonra Yavuz Selim koyucam. :-)
bende düşünüyom yavuz yada yavuz selim vatana millete hayırlı olsunlar cümleten inş

Allah analı babalı büyütsün, benim de 2 oğlum var, üçüncü çocuğu şimdilik düşünme aşamasındayız :)

Hayırlı Olsun..
Allah hayırlı ve uzun ömürler versin..
Allah kazalardan, belalardan,şeytanın ve cinlerin şerrinden, nazarlardan korusun... Amin..
Felak Suresi
De ki: Yaratilmislarin serrinden, karanlik çöktügü zaman gecenin serrinden, dügümlere üfleyenlerin serrinden ve haset edenin, içindeki hasedini disariya vurdugu vakit, serrinden; safak aydinliginin Rabbine (Allâh'a) siginirim.

Nas Suresi
1. De ki: Siginirim ben insanlarin Rabbine,
2. Insanlarin Melikine (mutlak sahip ve hakimine),
3. Insanlarin Ilâhina.
4. O sinsi vesvesenin serrinden,
5. O ki insanlarin gögüslerine (kötü düsünceler)fisildar.
6. Gerek cinlerden,gerek insanlardan(olan bütün vesvesecilerin serrinden Allah'a siginirim!

Geri