OKİ B430 D YAZICI DA SORUN (UBAK YAZICISI)

Kodla Büyü

tecnoteacher

Aktif Üye
Arkadaşlar Okulmuza bir yerden hibe olarak gelen kullanılmış bir OKİ B D serisi yazıcı var.. Sürücüsü falan bilgisayara yüklü bağlantı sorunu yok .Belgeyi yazdırammıyoruz.Herhangi bir uyarıda vermiyor.Çıktı alamıyoruz.Sadece belge yazdırılamadı diye bir uyarı veriyo.Sorunu ne olabilir.Bu arada yazıcıda bir sürü menü var ayarlarında mı bir hata yaptık Anlayamadım.Reset diye bir bölümü var resetlememize rağmen bir şey değişmedi.BU YAZICIDAN KULLNAN ARKADAŞLAR SORUN KONUSUNDA BİLGİLEWRİNİ PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.İyi çalışmalar.Şimdiden teşekkürler

Re: OKİ B430 D YAZICI DA SORUN

Arkadaşlar Bugün çözmem lazım.Müd yrd odasında.. tüm işler Müd yrd bakıyor.Ulaştırma Bakanlığının yolladığı bilgisyarlarla birlikte gelen seriden olan yazıcılardan bu yazıcı

Farklı bilgisayarlar ve ara kablosu ile deneyin hocam. Aynı yazıcıdan var ama herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye dek..

Hocam bu sorunu sanırım şöyle çözüyodun :Yazıcının driverini indirdikten sonra Denetim Masasından aygıtlar ve yazıcılar kısımına girip bilinmeyen usb aygıt kısmından manel olarak sürücüyü yüklüyceksin..

Geri