okukdaki ders sayım ve baska okula gorevlendirilme

Kodla Büyü

realforever

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İyi günler arkadaşlar.bu sefer bilgisayar yada bilişim konusu disinda ki branş için soruyorum.
Esim İngilizce öğretmeni ve okulunda 68 saat ders ve 4 öğretmenler.ben bu mart ayında evlenecegimiz için bölgede tanidik bir mudurle konuştum ve eşimin başka bir ilkokula 12 saat görevlendirme gitmesini sagladim.(eşimin okulundaki diğer İngilizce öğretmenleri okuldaki ders sayilarina razi ve görevlendirme gitmek istemiyorlardı).is okuldaki ders sayilarini bolysmeye gelince eşime önce 8 saat verdiler başka okulda 12 saat gidiyormus bubisin prosedürü öyleymiş.benim bu durumdan haberim oldu itiraz ettikk yok isin prosedürü bu sekikdeymis.arkadaşlar beni bilgilendiririmisiniz

Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan var mi.beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Bugün okul mesaj atmis ders sayimizi gene 8 saate indirmişler.gerekçe başka okula 12 saat görevlendirme karsiligi ders almisiz.bunisin mevzuati yönetmeliğinde prosedür bu şekildemi ;(((

8 saat eşinize verilince herkesin dersi 20 oluyor. yani gayet mantıklı. siz sanırım 68'i 4 e bölüp artı diğer okuldan da 12 almasını istiyorsunuz.

Evert hocam cunku evlilik öncesi masraf çok ve görevlendirme olarak gideceğimiz okulun muduruyle konuştuktiplantida adimizi vverdi.ama bize görevlendirme cikinca herkes bizim dersleri istedi hemen.halbuki daha önce kimsenin umurunda deildi ek ders kimse istemiyordu.görevlendirme gittiğimiz okulda uzak dolmuş olmayan bibyer.sonuçta diğer okula gire masraftan çok olacak.burada hakli olan kim .68/4 olması gerekmiyormu

hocam eşinizin kadrosu bulunan okul maaş karşılığı en az 15 saati doldurması gerekiyor. ayrıca ders olması halinde 21 saatten daha az alamaz. yani işi matematiğe vurursak (68+12)/4=20 saat derse girmesi gerekiyor. Eğer toplamın 4 bölünmesinden diyelim ki 30 çıktı eşiniz 21 saatten fazlasına girmek istemiyebilirdi ama mevcut durumda girmesi gerekiyor. iyi çalışmalar.

adilasi' Alıntı:
hocam eşinizin kadrosu bulunan okul maaş karşılığı en az 15 saati doldurması gerekiyor. ayrıca ders olması halinde 21 saatten daha az alamaz. yani işi matematiğe vurursak (68+12)/4=20 saat derse girmesi gerekiyor. Eğer toplamın 4 bölünmesinden diyelim ki 30 çıktı eşiniz 21 saatten fazlasına girmek istemiyebilirdi ama mevcut durumda girmesi gerekiyor. iyi çalışmalar.

Cevabiniz için tesekkur ederim hocam.merak ettiğim burada okulu benim bulmamin ve okulun uzak olmasina ragmen bizim istekli gitmemizin bir anlami yok mu.bizim baska okula surunmemiz diger hocalara yaradi.okul okulda kimsenin umurunda olmayan ek ders ben o okulu bulunca kiymete bindi.

Bence yok hocam. yani siz az ders almak istiyorsunuz. Bu durum dediğiniz gibi okuldaki diğer öğretmenlere yaramış. bence dışarıda ki dersi iptal ettirin hocam. giremeyeceğinizi bildirin. fakat tanıdığınız müdür bey ilçe milli eğitime eğitim bölgesinden ingilizce öğretmeni isteğinde bulunursa yine ihale size kalabilir.

adilasi' Alıntı:
Bence yok hocam. yani siz az ders almak istiyorsunuz. Bu durum dediğiniz gibi okuldaki diğer öğretmenlere yaramış. bence dışarıda ki dersi iptal ettirin hocam. giremeyeceğinizi bildirin. fakat tanıdığınız müdür bey ilçe milli eğitime eğitim bölgesinden ingilizce öğretmeni isteğinde bulunursa yine ihale size kalabilir.

Anladimm hocam teşekkür ederim.iptal etsek bile ihale gene bize patlayacak ;(

en azından iki farklı okula gitmezsiniz hocam. Bir özel durum bulun gitmeyin. kendi okulunda bari 20 saate girsin.

Geri