Okul çıkış saatine kurs ve egzersiz saatleri dahil mi?

Kodla Büyü

haticeBöte

Aktif Üye
Okulumda 6. saat normal dersten sonra (3'ten sonra) 8. sınıflara kurs, diğer sınıflara egzersiz veriliyor. Kurs ve egzersizler 5'te bitiyor. BTR'yim. Okul saatleri içinde okulda olmamız gerektiği için 3'te mi okuldan ayrılmalıyım, yoksa 5'te mi?

Bu soru defalarca başka konu başlıkları altında soruldu. 8)
Ayrıca 6. ders saat 15.00 te bitiyor ise 7. ders sanırım 15.50 gibi bitiyordur. Yani 3 te çıkma olasılığınız görevlendirme maddelerine uymuyor.

5. ve 6. sınıfların 7. ders saati 15.50 gibi bitiyordur demek istemiştim. 8)
BT Rehber Öğretmenliği görevlendirmeleri ilk yapıldığında çoğu il, 30 ders saati okulda bulunulacak şekilde açıklama yapıyordu.
Özellikle Akıllı Tahtaların bulunduğu liselerde görev yapmayan BT Rehber Öğretmenlerinin çalışma saatleri yeni açıklamalarla birlikte değişkenlik göstermeye başladı sanırım. :?
Bilişim Teknolojileri ders sayısı az ve diğer derslerde BT sınıfı pek kullanılmıyorsa ve öğrenciler teneffüs saatlerinde BT sınıfına pek uğramıyorsa; BT Rehber Öğretmenin yapacağı eğitsel rehberlik işleri azalmış olur. Ayrıca, eğer varsa, sınıflardaki bilgisayar ve projeksiyon cihazları öğretmenler tarafından etkin ve verimli olarak kullanılmıyorsa...

arkadaş herhangi birşey açmaktan bahsetmiyor sanırım yanlış anlama oldu.okuldan kaçta çıkabileceğini soruyor.
Hocam dersler bittiğinde siz de çıkabilirsiniz.Kurs ve egzersizler ders saati dışında yapılan etkinlikler.Bizi bağlamaz diye biliyorum,

Evet hocam ben egzersiz ya da kurs açmıyorum zaten. Diğer öğretmenlerin açmış olduğu kurs ve egzersiz saatlerinde okulda bulunmak zorundamıyım diye sordum. Kurs ve egzersiz ders saatleri içinde sayılmıyor ama seçmeli dersler sayılıyor de mi hocam?

7. saati bekleyeceksin hocam. okulda eğitimöğretim seçmeli derslerlede devam eder. kurs ve egzersizde durmak zorunda değilsin. öyle mantıkla adamlar haftasonu egzersiz açsalar haftasonuda gelmen gerekir

benim 6.saatim dersim bitiyor gidiyorum. Aslında 7. saati beklemek gerekiyor.
İdareden idareye değişiyor ama egzersizleri kesinlikle beklemeyin hocam.

benim perşembe ve cuma günleri 6. saatten sonra seçmeli ders olmuyor hocam, kurs ve egzersiz oluyor. Yani ben perşembe ve cuma günleri 6. dersten sonra çıkabilicem o zaman:)

Geri