Okul çalışmalarının koridorlarda tanıtılması

Kodla Büyü

murat_alb

Site Gezgini
İyi günler arkaşlar...

Okul müdürümüz benden okul koridorlarında öğrenci ve öğretmen çalışmalarını tanıtacak bir sistem kurmamızı istedi. Öğrenci/öğretmen slaytları, videoları, fotoğraflar vs. vs....

Sizce nasıl bir sistem kurmalıyım. Benim aklıma PC+LCD Televizyon (40") geliyor. Öğretmenlerin slayları resim olarak kaydederim. Eğer var ise video, resim arka arkaya otomatik devam ettiren bir program koyarım. Sürekli çalışır...

Fikirlerinizi bekliyorum...

Forumda daha önceden benzer uygulamalar paylaşılmıştı.
Eğer istediğiniz sadece fotoğraf yayını olacaksa, bir LCD televizyon işinizi göreceksiniz. Çoğu TV'nin USB'den foto ve video oynatma özelliği var, bu özellikle, fotoğraflarınızı arka arkaya, slayt olarak göstererek işinizi halledebilirsiniz. Duyuru vs'lerinizi de resim olarak hazırlar ve o şekilde yayınlarsınız.
İşin içini PC girecekse, forumdaki diğer konuları inceleyin.

aynı sistemi biz de okul giriş katına kurduk hocam. lcd yi üst kirişe monteledik. birde eski bir kasayı yarladım. istediğini koy. dnsün dursun. ilk başlarda iyiydi ama sonradan onunda hevesi gidiyor hocam. işler size binince... daha doğrusu siz açarsanız açılıyor. yoksa kimse elini sürmüyor..
bende arasıra diyorum. kaşke bide uyduya bağlasaydım. en azından açar belgesel izlerdim.. :lol: 8)

massoud' Alıntı:
aynı sistemi biz de okul giriş katına kurduk hocam. lcd yi üst kirişe monteledik. birde eski bir kasayı yarladım. istediğini koy. dnsün dursun. ilk başlarda iyiydi ama sonradan onunda hevesi gidiyor hocam. işler size binince... daha doğrusu siz açarsanız açılıyor. yoksa kimse elini sürmüyor..
bende arasıra diyorum. kaşke bide uyduya bağlasaydım. en azından açar belgesel izlerdim.. :lol: 8)
aynen hocama katılıyorum :+1:

Geri