Okul öncesi ingilizce eğitim seti olan var mı?

Kodla Büyü
Hocam İngilizce önemli, önemli de.. Nasıl yapacaz bilmiyoruz ki? Açık söyleyim ben o kadar çalışmama ve istekli olmama rağmen şu an İngilizcedeki durumumum tam anlamıyla FISSSS.

Peki hiç bilmediğimiz, anlamadığımız, fikrimiz bile olmayan bir şeyle ilgili nasıl işlemler yapabiliriz. 30 yıllık hayatımın şu günlerinde sorsalar, "geçen 30 yılda sadece 1 şey daha öğrenmek isteseydin ne isterdin " kesinlikle İNGİLİZCE derdim. Hatta 5-10 tercihim olsa hepsine İngilizce yazarım.

Şöyle okusak, okuduğumuzu anlasak, İngilizce yorumlar yapabilsek, altına İngilizce eklemeler yapabilsek, konuşşsak, anlaşsak... Değil mi ne kadar güzel olur. Hatta evde hanımla ve çocukla İngilizce diyalog kursak.... Ohoooo o. Fazla mı uçtum ne? :?

o yüzden ingilizce eğitimini okul öncesinden başlatmak lazım hocam, orta okulda çok geç kalınmış oluyor. ingilizce öğretmeni bir arkadaşımın 3 yaşındaki çocuğu ingilizce çizgi filmlerdeki basit sorulara yes veya no cevabı verebiliyor. demekki öğrenebiliyorlar. bu yüzden bir materyal arayışına girdim fakat forumumuzdan çıkmayacak gibi.

Hocam bulursan lütfen bizimle de paylaş. Gerçekten ama.

Ben bulursam ben de eklerim buraya. Dediğiniz gibi etkileşimli çizgi film benzeri şeyler varsa çok hoş olur.

akıllı bebekler , baby Einstain gibi videolar işine yarayabilir, torrent lerine bakıver

Geri