Okul bahçesine araç girişi yasak mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan otherm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

otherm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bugün okula gittiğimde araçlarımızı okul bahçesine almadılar. Mem den yazı gelmiş. Sizin okullarda durum nedir ? Bu ne zamana kadar sürecekmiş ? Okulumuz cadde üstünde olduğu için park yeri bulmakta zorluk çekiyoruz . Bilgilendirirseniz sevinirim ...

OHAL kapsamında KHK yayınlandı hocam. Kamu kurumları bahçesi içerisine araç giriş çıkışı yasak.

Bizim okuldada almadılar. Ama bir iş içib başka bir okula gittim orada araçlar giriyordu bahçeye.

Sent from my iPhone using Tapatalk

personele serbest değil miydi girişler. Ben dışardan gelene yasak diye biliyordum

Gelen yazıda hiçbir suretle araç alınmayacak yazıyor hocam. İş biraz idarede yani

Personele serbest diye bir ifade yok. Sizin idare insiyatif alıyorsa onların sorumluluğunda...

Hocam yazıda servisaraçları ve personel araçları kendilerine ayrılan yere park edebilir diyor. Yani personel için bir yer ayrılıp oraya park edilebilir. Harici hiçbir araç bahçeye giremez. Ama çoğu müdür aman bişey olmasın diye personel araçlarınıda almıyor (bizim müdür de dahil) .

B) Binalara Giriş ve Çıkışların Kontrolü
c)Okul bahçesine hiçbir surette araç alınmayacaktır. Öğrenci servis araçlarına ayrılan alan dışında park yapılmayacaktır.
....
F) Fiziki Emniyet
d)Personele ait araçların kendilerine ayrılan otoparka alınarak kontrolünün sağlanması,
.........
her ikisi ayrı maddelerde belirtilmiş.
.........
http://fethiye.meb.gov.tr/www/tum-okul- ... cerik/6087

"Kendilerine ayrılan otopark" ifade bu. Otopark okul bahçesinde mi? Dışında mı?

bazı okullarda hareket edecek yer kalmıyor
bence çok iyi olur zira ben motorsiklet ve bisiklet kullanıyorum :P

Geri