Okul Dergimiz Bitti Sayılır...

Kodla Büyü
Hocam elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş....hocam resimlerin colorize ayarları cok iyi değil biraz renk düzenlemeleri yapabilirsin...Yani fotograflar sanki kopyala yapıştır gibi duruyor..onları biraz soft renk tonları ıle renk düzenlemelerini bi elden geçir derim tabi bu benim fikrim...birde yazılara verdiğin gölgeler biraz geride duruyor ve cok belirgin biraz değerlerini azaltarak yazının daha yakınına cekebılırsın...birde eski mezunların sayfalarında arka planda kullandıgın renk kahverengi yazıda siyah olunca biraz okunmaz bir hal almış onun arka plana varsa daha hoş ve soft ve acık bir renk kullanabılırsın anlıyorum arkadakı mektup hani eskıtme tadı vermek ıstemıssın ama olmamıs...yada olmusdıyorsan yazıyı acık yapabılırsın...on ve arka kapaklarda biraz efektli fotolar kullabılırsın..duz fotograf biraz içerdeki o güzel sayfaların gölgesinde kalmış...bunlar benım fıkrım eline saglık..baya ugrasmıssınız hocam..

bende yakında yapmaya başlayacağım. böyle dergi örnekleri güzel oluyor. oralardan fikir alabiliyoruz. eline sağlık

Hocam dergi gayet güzel. swf şeklinde sayfaları nasıl değiştireceğim diye sağda solda buton arıyordum. Ok tuşları ile hallettim :+1:

bende çok beğendimm tasarım aşamasınıda paylaşırsanız çok işimize yarar elinize emeğinize sağlık :alkis:

boteakif' Alıntı:
Hocam dergi gayet güzel. swf şeklinde sayfaları nasıl değiştireceğim diye sağda solda buton arıyordum. Ok tuşları ile hallettim :+1:
yön tuşları kullanılabilir evet ama sayfayı ust koşelerden kıvırarak da değiştirebiliyorsunuz, guzel olan tarafı da biraz bu zaten....

aysegul86' Alıntı:
Okul olarak 20. yıla özel dergi çıkarıyoruz.Yaklaşık bir aydır indesign ile çalışıyorum. Bugün yarın baskıya vericez.Fikir verirseniz çok sevinirim arkadaşlar .
Tam olarak bittiğinde tasarım formatında paylaşıcam.
http://www.umaal.net/gunebakan20_yil_ozel_sayi.swf

hocam swf ye nasıl dönüştürdünüz? indesign direkt dönüştürüyor mu?

serkanaytekin' Alıntı:
aysegul86' Alıntı:
Okul olarak 20. yıla özel dergi çıkarıyoruz.Yaklaşık bir aydır indesign ile çalışıyorum. Bugün yarın baskıya vericez.Fikir verirseniz çok sevinirim arkadaşlar .
Tam olarak bittiğinde tasarım formatında paylaşıcam.
http://www.umaal.net/gunebakan20_yil_ozel_sayi.swf

hocam swf ye nasıl dönüştürdünüz? indesign direkt dönüştürüyor mu?
indesign kendisi swf olarak kaydediyor hocam...

HOCAM GEÇİŞLER RESİMLER VE DÖKÜMAN OLARAK MÜKEMMEL OLMUŞ ALKIŞLIYORUM SİZİ :alkis: :alkis: :alkis:
Tasarım formatınıda gönderirseniz ilerde işimize yarayabilir bizim için bir örnek teşkil eeetmiş olur bekliyoruzzz ;)

Geri