Okul dergisi için egzersiz yapılabiliyor muyuz?

Kodla Büyü

satrun_ogr

Site Gezgini
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Arkadaşlar okul dergisi için egzersiz yapıp ücret alan var mı? Bu işi kim yapmalı birden fazla öğretmen ücret alabilir mi? Dergi için yada egzersiz için belli sürelerde okulda kalmak gerekiyor mu? Bilen biri bizi bilgilendirse çok iyi olur.. Teşekürler.....

Hocam bizim Türkçe öğretmenimiz bu işi yaptı ama biz bilgisayar öğretmenleri için böyle bir kapsam geçerli mi bilmiyorum.
Dergi yaptıktan sonra üründe oluşması lazım biliyorsunuz.
Derginin basımı 2500 baskı maliyet 2.5 ile 3 milyar arasındaydı.

karinca_52' Alıntı:
sponsor bulunurda dergi işi bize kalır mı ?

Hocam sponsor bulduk biz arka kapak ön kapak vs. derginin maliyetini ordan çıkardık birazda okul aile birliği.
Derginin tasarımı içinde ayrı bir ücret istiyorlar tabi onu ben kendim halletim.

Dergi bize kalmıyor hocam. Edebiyatçılara ait gözüyle bakılıyor.
Düşünün tiyatro bile onların himayesinde.
Resmiyette bizim bilişim ile ilgili egzersizimiz yok. En en yakını proje hazırlama. Onun dışında satranç vb. Konuları açabiliyoruz. Tiyatro, dergi, kütüphane gibi edebiyat tabanlılar edebiyatçılara...

Zaten yaptıkları tek şey yazıları word ortamında, resimleri png-jpg ortamında matbaaya teslim etmek. Sonrasında kontrol ve baskı...

Edebiyatçılardan da Dergi için egzersizi kaldırdılar geçen sene.. Onlar da alamıyor artık

kalktı mı bilmiyorum nette baktım bi şey bulamadım ama geçen sene bizim okulda edebiyat öğrt. yaptı. aynı etkinlik için 1'den fazla öğretmen ücret alamıyor. bilişimci olarak zaten biz açamıyoruz. fakat okulunuzda dergi çıkıyorsa muhtemelen size epey iş düşecektir.

Geri