Okul Dergisi tasarımı için yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xapex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xapex

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar okulumuza bir dergi çıkaracağız. Tüm içeriği hallettik, son olarak tasarımda kaldık.
burdan birkaç dergi örneği indirmiştim ve 2 derginin tasarımı çok hoşuma gitti. kendi dergimizde kullanmaya karar verdim ama arkaplanını alamadım daha doğrusu çok kaliteli olmadı.
Elinde bu resimler yada buna benzer resimler olan varsa yardımcı olabilirmi acaba?

Hocam bunları pdf den örnek olsun diye photoshop ile kesip buraya koydum. Tiff de yapsam aynısı olur. Orjinal dosyayı bulamazsam tabi

vektörel resimleri kullanırsanız baskıda sorun olmaz hocam.. normal fotograflarıda yüksek çözürnürlükte atmanız gerekiyo.. dergiyi yaptınız..sadece arkaplan resimleri kaldı sanırım?

hocam okuldaysan meb hattı varsa devinart.com u kullan.içeriği baya zengin. oradan ister resim ister psd istersen de ai dosyaları bulabilirsin ücretsiz.

çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ama bahsettiğim gibi bir resim bulamadım.
klebsiella hocam derginiz çok hoş ama tasarımı bizim kafamızdakine uymuyor. biz daha bi anasınıfı ayarında istiyoruz.
İçinde bol bol börtü böcük olacak şekilde yani :D

istanbul38' Alıntı:
vektörel resimleri kullanırsanız baskıda sorun olmaz hocam.. normal fotograflarıda yüksek çözürnürlükte atmanız gerekiyo.. dergiyi yaptınız..sadece arkaplan resimleri kaldı sanırım?

Aynen öyle hocam. İçeriği bitti, sadece sayfa numaraları ve başlık kısmı için tasarıma karar vermem kaldı.
yukarda eklediğim resimler çok hoş ama kaliteli olarak bulamadım. Elinde olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Geri